.nOKe je napisao(la):vidio jda i giannya na vrbanji
muha isto dolazio![]()
VR6Boki je napisao(la):.nOKe je napisao(la):vidio jda i giannya na vrbanji
muha isto dolazio![]()
Ja prosao vise puta i ne vidjeh nikog poznatog na vrbanji, bila 3-4 auta sve skupa...
LudoA je napisao(la):Moguce oko pola 5, isao u Vitez.edoze je napisao(la):cini mi se da sam maloprije vidio Ludo@ u ahmicima,selu blizu viteza,usred kolone sa svojim pugom:lol::lol:![]()
Pike_gti je napisao(la):ja vidio JD-a jucer u sarajevu kulira pored mene... blico sam ti neznam jesil vidio...![]()
JD. je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):ja vidio JD-a jucer u sarajevu kulira pored mene... blico sam ti neznam jesil vidio...![]()
gdje si me vidio nisam te ja skuzio trebao si svirnut hehe
moguce, moguce... bilo nas je svuda danas... mahni drugi put...nenad je napisao(la):Vidio danas bilosto u Puntu, u prolazu, ja bio u auto praoni![]()
bilosto je napisao(la):eeee, drugi put da mi mahnes... da popijemo kafunenad je napisao(la):Vidio danas bilosto u Puntu, u prolazu, ja bio u auto praoni![]()
![]()
nenad je napisao(la):Bila si na suvozacevom mjestu, gore kod Inter auta, kasno sam te vidio, mahnem sljedeci put.
bulex je napisao(la):vidio RCat... ustvari mazda bila parkirana na ircu kod S-ova.... oko 4 ujutro... s petka na subotu....