Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
a ja sjedim danas na kafi, posmatram sva ona auta s naaaalepnicama na prozorima, i kontam sta ce oni ovdje a trka brcko-banovici (vozio sam prosle god pa nije bila tz u ruti)
a nemam pojma iskreno, koliko sam mahmuran bio dobro sam i cestu vidio samo se onog klia sjecam, i da sam vozio iza nekog fice i neke vectre s sankom na gepeku i blicao da mi se sklone
a nije bilo zaobilaznica, bar ne koliko se sjecam ja......
ma nezz,tako meni rekli...a jest bila grdna vektra,A verzija...sank anti-tuning al skroz...a cofiji su ludi
klio je imao dobre felge,iste takve vidio u brckom na zelenoj a8(s8?)
prosle god sam bio 7mi u svojoj klasi, 11 sveukupno, za prvi nastup i 30tak takmicara, ja sam bio hepi i svi su lozili zadnje gume smijesne neke, celicne itd., a ja sa gide direkt s 4 nove ljetne gume 195/50/15
hahaha naravno da ima evo malo mahmuram:icon_biggrin: matura se slavila sinoc.... a dugo nisam bio u lukavcu...:icon_biggrin:
vidio fayu jucer.... doso malo na maturu u svoju bivsu skolu i opali me sa svojim novim aparatom.... faya faya gdje su slike .....