Član
Drugi tockovi sa slika su mozda najbolji za njega :icon_smile: A neko ti napisa za gume tako da nemas da se brines
Tipo16V je napisao(la):Ko ti je radio karbon ?
Je li gdje na TK ili? Koliko je krov kostao ?
Hvala
I nebi da budem derpe al kod tebe nije exclusive ...
nenadbalaban je napisao(la):Drugi tockovi sa slika su mozda najbolji za njega :icon_smile: A neko ti napisa za gume tako da nemas da se brines
VR6Boki je napisao(la):Ne stoje mu ove felge nesto posebno, ja bi ganjao tvornicke, sa njima je najljepsi :icon_biggrin:
Ovako nesto je meni super...
George je napisao(la):super su al sa 50 bi ti bolje popunile
VR6Boki je napisao(la):Ne stoje mu ove felge nesto posebno, ja bi ganjao tvornicke, sa njima je najljepsi :icon_biggrin:
Ovako nesto je meni super...
technoGeek je napisao(la):Na ovo auto je po meni 18" minimala, ali hajde, uvijek je tu pritisak dugmeta da ga zakuca do poda kada se ostavi na parkingu
Tipo16V je napisao(la):Kako se odrazilo na udobnost i pored hidraulike? Ja kontam na svog da stavim 17ke ili 18ke ali ne zelim da zrtvujem ono ljuljanje ni za kakve felge pa makar ga ostavio na fabrickim 16kama hocu da ljulja ljulja ljulja
Jos jedno pitanje ... na zadnjem tocku u donjem dijelu kod vrata ima neka ona plastika koja bude vrlo vrlo blizu gume. Vidio sam na jednom C5 u Slavinovicima fabricke 17ke i guma je bila 2 cm od te plastike. Kako je sa 18kama je li blizu ili ?
Tipo16V je napisao(la):Problem kod ovih felgi koliko sam se ja uspio informisati je sto pasu samo na 2011+ modele (facelift tj led svjetla) i raspon je 5x114.3 dok je na "nasim" citrosima 5x108.