Član
Nije VW kriv sto im dodju škrtice i hoce novo auto za sto manje para i na kraju kupe golfa/pasata golog ko pistolj.
U svakom salonu bilo kojeg proizvodjaca imas od najslabije do najbolje opremljenog modela (a i sto nema, moze se naruciti).
Tu su iskljucivo krivi kupci.
Nije to stvar samo VW-a. Ne znam koliko si primijetio bmw e46 koliko ima modela na piku isto tako golih ko pistolj, sa kurblama na zadnjim vratima i sjedistima ravnim kao daska, itd.
Isto tako, nije tu ni bmw nista kriv.
Proizvodjaci to jednostavno moraju uraditi, htjeli ili ne, jer ima dosta takvih kupaca.
To je jednostavno ekonomija...
ps. ne vozim vw, da ne ispane da ih branim.
Eh, to je to.. Oni su ponudili, a to sto raja kupuje u skladu sa svojim budzetom je vec neka druga stvar...
Nadjite mi 3 Passata na piku da imaju ovakvo sjediste.. Malo morgen, jer nece niko da daje 2100KM doplate za sjediste, a vjerujte mi da vrijedi.. Udobno, ima dobru bocnu potporu, ima masazu lumbalnog dijela kicme, memoriju, motorizaciju, potporu za koljena... Ne kazem da je udobnije od Citroena ili Pezoa, ali od obicnog sjedista u Passatu sigurno jeste Isto tako DCC ima ulogu u udobnosti, a ja nisam vidio vise od 2 Passata koja to imaju. Jebiga, ne moze biti ista udobnost u Sport i Comfort modu, nema sanse Doplata za DCC je oko 2000KM..
Znaci preko 4000KM (sa PDV-om) samo za ove dvije opcije po ovom novom cjenovniku koji vrijedi od 01.08.2018. godine.