Lija je napisao(la):jbga kako bi bilo da si ti adm/mod i nekome trebas nesto prodat,uradit itd..i onda ga banovat..vjerovatno da taj clan to nebi ni kupio nio trzaio od tebe vise..nista licno samo primjer dajem
vrijedjane se treba sakcionisat i pravila su za svakoga iista..ali ajde da nebude da pljujem po nekome,sacekat cemo i rijeci adm/mod tima cut cemo njihovu stranu price(ako se tema prije ne lockuje)
nedaj boze da sam ja rekao da me nisu trebali banovati ili sl,ja se slazem sa banom koji sam dobio ali brate neka se sankcionisu i drugi clanovi koji su teze vrijedjali i slicno,a nemislim samo na temu iz koje su screenshotovi,,,,a to sto kazes:jbga kako bi bilo da si ti adm/mod i nekome trebas nesto prodat,uradit itd..i onda ga banovat..vjerovatno da taj clan to nebi ni kupio nio trzaio od tebe vise..nista licno samo primjer dajem,,,pa zasto onda postoje pravila i slicno,,po meni admini bi trebali biti ljudi koji postuju poravila a ne manipulisu njima,,ali opet ko sam ja,,,niko ha ya,,,zato postoje posteni admini,,
a evo lock i brisanje teme ocekujem svake sekunde takodje i ban...:lol: