Danas nasuo na EP, 2.31, uredno za cvaju, čekam pojeftinjenje hahah
Na kojon pumpi? Ja na ciglanama 2.26
Danas nasuo na EP, 2.31, uredno za cvaju, čekam pojeftinjenje hahah
U ZeniciNa kojon pumpi? Ja na ciglanama 2.26
Uvijek je jeftinije 5 feninga najmanje na onoj pumpi ma M17, preko puta EP-a, nekad bio Kalen, sad ne znam kako se zove...ali nisam probavao kakvo im je gorivo. Negativno iznenađenje Orman u Lukovom Polju, cijene kao i kod ostalih...a trebao bi barem 5 feninga manje.Danas nasuo na EP, 2.31, uredno za cvaju, čekam pojeftinjenje hahah
upravu si,na barama na gazpromu 2.11 dok gledam na hifinim pumpama nema promjena nikako,barr ne na ovoj ovdje na bistriku (tranzitu) 2,36 cijenaGazprom na stupu (onaj što ima ulaz, nema izlaza) dizel 2,01, na ostalim Gazprom pumpama 2,11 dizel cini mi se.
ja nasuo plin, auto trza, izbacuje check engine, nikad više REUNION da je džaba!Uvijek je jeftinije 5 feninga najmanje na onoj pumpi ma M17, preko puta EP-a, nekad bio Kalen, sad ne znam kako se zove...ali nisam probavao kakvo im je gorivo. Negativno iznenađenje Orman u Lukovom Polju, cijene kao i kod ostalih...a trebao bi barem 5 feninga manje.
kazu bit ce u narednim danima i na ostalima, al sam na nekoj pumpi vidio da je oko 2,20ak. kontam nasut tamo na gazprom-u na stupu, svakako mi je usput, a 2,01 je fina brojka
kakvo je njihovo gorivo?? posto nikad nisam sipao...
zumiranohhaah jel ovo od poslije rata slikano sa fotoaparatom kodak ili ? hahahahahahahaah