Ja kako znam mozes ga chipovat 8-12 konja realnih...tepSIJA je napisao(la):@KRVOLOK
ne treba meni nikakvo pice.. hvala svejedno.. ovo sto pisem je cinjenica, i ne govorim samo ja ovako nego svi vozaci koji imaju brza auta u BiH imaju tvoj potpis na autu...
ja kada sam spominjo chipovanje Fiat HGT-a "tunerima" nema na sta nisam naletio... od tebe sam dobio konkretan odgovor i rijesenje. cak sam i do Beograda i Dalje isao za jednostavnijim rijesenjem ali jednostavno ga nema ili kosta previse... rijesenje je PiggyBAck komp ili SA elektronika sto je suludo radit na mome motoru...
@muha
SKN je respektabilna firma i slazem s s tobom na tom polju..
___
a dokazat ce te se ako mi date angele kao jaranu.. hahah
KRVOLOK je napisao(la):muha dragi pa CMD kompletan koji ti kazes da je jeftin kosta sam 20 000 eura,CMD je najbolji obd alat na svijetu i najskuplji je.To sto si ti gledao su slave verzije koje omogucavaju samo trgovinu mapama a ti ocito mislis tako da se bavis sa cip tuningom,da samo kupujes gotove mape i stisnes ENTER,tako da,to je cijena uredjaja koji sluzi za to.Bez softwera i bez checksumma.Niti znas sta su upisao niti sta si ocitao.Vecina ljudi tako i radi i to je manje vise OK za civilna auta,ali nista race se tako nemoze praviti.