Cestitke :)

Cestitke :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Eko

Član
D_cash je napisao(la):
ma dobro hhh   drzite se vec   a da vam ispricam za starog  kada smo isli na more   i  uvati nas   policija  izmedu jablanice i mostara   PRETICANJE PO PUNOJ i  radar...xd.... ode on tamo do njihovog auta  i  davao im 20 eura za kafe .... kad policajac kaze sto to jutros svi daju za kafu  ima li iko da da za dorucka...i sta ce dade 40e

hahaha dobar dobar ;)

a vidis napomenu me i to ... koliko sam samo kazni i spasio "kafama" sigurno jos jedno 5-10 x sam davao po 10-20 km, ali jbg ima ih pa nece ni na kafu ni na dorucak :lol:

Početnik
ima govana otvoris novcanik da uzmu koliko hoce, on satro posten nece p.... li mu materina, tako sam zaglavio 3 mjeseca bez vozacke bezveze :mad:

Član
ovi u nürnbergu znaju moj broj konta vec napamet..
greydead.gif
najvishe sam ih skupljala zbog zabranjenog parkiranja.
icon_rolleyes.gif

Član
f_DSC00704m_3019ac5.jpg

za godinu dana zaustavili me dvaput. prvi put posteno pogrijesio, posteno me zaustavili i kaznili. doduse zaustavili me nakon 5 min. prekrsaj u barama, zaustavili me na ciglanama isli za mnom i stigli me na semaforu gdje se robotu skrece. nigdje ih nije bilo, valjda pili kafu na OMV-u pa dok su dosli :D
nisam ih ja ni skonto, skonto tek kad su bili iza mene i rotaciju upalili. uglavnom mjesec dana vozacka + 100KM kazne za preticanje u barama preko onih iscrtanih ostrva. Naso se hadzo navece u pola 10 vozi 30 onuda. to platio i od tad me jos jednom zaustavili...
rutinska kontrola, nisu ni gledali dokumente kako treba, samo mi uzeo i vratio, kaze mos ici...

Član
IGY je napisao(la):
ih sta ih ja imam
imam cak i sliku negdje kad me presretac uhvatio na 212 :lol: i kad je otisla vozacka na 2 mjeseca
skupim sve na kamaru kuci pa slikam

u cemu si to bio pa te uhvatio na 212 ???

Član
znam ja to jarane, zato sam i reko, posteno skrivio, posteno platio. al jbg, ko ga to navece gleda da vozi 40 onuda sto jes jes... :D

emir_89 je napisao(la):
znam ja to jarane, zato sam i reko, posteno skrivio, posteno platio. al jbg, ko ga to navece gleda da vozi 40 onuda sto jes jes... :D

Znam da ja ne:DTo mi je standardna relacija za preticanje kad mi neko guzelja ispred mene po onim krivinama pa svako dva metra moram po kocnici:D

Član
vidim ti @davolice jos se sjecas svog audia coupea crvenog i naravno tu je eclipsa xd dobra slika...xd na avataru

D_cash je napisao(la):
vidim ti @davolice  jos se sjecas  svog audia coupea crvenog  i naravno tu je eclipsa  xd    dobra slika...xd  na avataru

Ma moram svoje velike ljubavi se sjecati:icon_cry:
Bila mi je zelja jednom ih slikati zajedno al je to bilo nemoguca misija za izvesti jer dok su oboje bili kod mene ili je jedno ili drugo bilo kod majstora tako da nikad ih sastaviti zajedno, pa eto onda PS rules:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.