Cestitke :)

Cestitke :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
srdjo je napisao(la):
Eko je napisao(la):
elmir je napisao(la):
Eko je napisao(la):
ja ove nisam jos platio ... nisu mi ovdje i placene .. mada nemam mozda 1-2 placene :D kao sto rekoh , uzoran i savjestan vozac :))

:lol::lol: pa idi plati ako zakasnis 8 dana troskovi plus 20-40km.. tako sam ja morao za sve i jednu kaznu sto sam zakasnio uplatit

ima ovdje kazni stari preko godinu :D vidis i zaboravio sam te troskove... znaci dodaj jos 20 po svakoj na ovih 200 km :cool: znaci 20 km a 5-6 naloga znaci 120 km + 200 = 320 km nabijem ih

hehe...bogami ti ces izgleda morati dignuti kredit da sve to platis...:D:D:D

:lol::lol::lol::lol: @eko nebi ti ja bio u kozi:D

Početnik
ne znam, vala, eko sta da ti kazem... nisi bas za pohvalu, ali nije te ni kuditi hihihihi treba i to znati...

ja nemam tih takvih listica... ili se izvucem (ima u jednoj temi, pila sam kafu na kraju s policijom) ili me ne uhvate... ali, imam brata... majko mila... svaki drugi-treci dan, dodje mi nesto (jer se on vodi i dalje na mojoj adresi hahahahah)... eeeee, vi momci... stvarno ste simpaticni...

Evo i moje "skromne" kolekcije...uplatnice bog zna gdje su, a ceka se na dolazak jos jedne na adresu...

:icon_biggrin:

Član
ak vam ja poslikam od rodje iznenadicete se
ima sad oko 850-900KM kazni
fatali ga za sve zivo
folije,svjetla,pojas,oprema(nije imao sijalice i trokut),preticanje na punoj...jednom je "opuhao" civilnu cetvorku,oni sto glume presretace kod nas,i to 160 na punoj,kolona od 7 auta medju kojima su i oni bili...kaze tanak 1,9sdi,jedva me stigli
hahahah
ja oplako

Član
Tooo djavolice :D bas si sejtan :D

a moje, bog te pitao, ja to smotam negdje cim me pusti nazad u auto, al znam da imam cca 400 km kazni, plus one kamate na svaku...pa racunam da nije vise od 600 uglavnom....kontam ovih dana otici do mupa da izvadim listing :D i to sve gluposti, samo se nabralo, voznja poslije 11 i folije uglavnom, jedna za brzinu :D i tako to....

Samo jednu sam platio, koju sam morao, po starom zakonu, htjeli me na sud u Kladanj, a ja imao obaveza pa morao da platim, da ne gubim vrijeme s njima...

Ma sve su to gluposti samo, od ovog je 7 za zatamnjena stakla, a ostalo svjetla i pojas vecinom i dvije zasluzene bas, radar, odnosno presretaci i druga za udes :)

Član
Ima moj drug oko 1400 KM,i to 90% za brzinu,pa cu viditi da uslikam njegove hehe ja imam 0 KM :)

Član
ujti bosne da vam nepricam za mog druga mirzu..svijumi ima kutiju kazni.. sve ostavlja a od toga nema 10 placenih kaze sve zastari nakon 2godine.. nedize covjek nista isto da i nepostoji..ima naloga da mu uzmu vozacku ali nikad je uzeti voza uvijek majkemi.. nije normalan a i drzava nikakva vidi da moze raditi sta hoce s njom pa i radi..ccc

Član
Ne mogu se toliko pohvaliti s tim kao vi ali imao sam samo jednu od 120KM za prolazak kroz crveno i jednu od 20 koju nikad nisam platio za pojas! I jedno 30-ak KM sto sam davao policajcima onako na kafu! A inace sam bio sretan uvijek! Inace vozim pravo brzo ali nema ih tamo gdje ja vozim! :)

Eko

Član
Nemojte drugove kojih nema na forumu .. imam i ja druga , ima kazni oko 5000-6000 km ako ne i vise .. to je nebitno

Član
cestitam eko .... jeli hoces da ovo udes u guinessevu knjgu ...ccc a davolica nije daleko...

Član
ma dobro hhh drzite se vec a da vam ispricam za starog kada smo isli na more i uvati nas policija izmedu jablanice i mostara PRETICANJE PO PUNOJ i radar...xd.... ode on tamo do njihovog auta i davao im 20 eura za kafe .... kad policajac kaze sto to jutros svi daju za kafu ima li iko da da za dorucka...i sta ce dade 40e

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.