Davor_ je napisao(la):Kako izgleda od osjeka nista, bar za mene tako kako sam rekao drugu erolu eto me u brcko (da me ne proziva kasnije) a i valja rez dici malo i da pokazem green devil-u kako se brpa hehehe
Davor_ je napisao(la):Kako izgleda od osjeka nista, bar za mene tako kako sam rekao drugu erolu eto me u brcko (da me ne proziva kasnije) a i valja rez dici malo i da pokazem green devil-u kako se brpa hehehe
SM chip tuning je napisao(la):Tesko momci,tesko ce to ici,ali ako imate vremena i zivaca viska probajte,nikad se nezna,mozda se bas na vama kola slome i mozda bas vi budete prvi koji su promijenili dosadasnju praksu o odnosu drzave i auto sporta.Sretno vam jos milion puta.
erol_brcak je napisao(la):SM chip tuning je napisao(la):Tesko momci,tesko ce to ici,ali ako imate vremena i zivaca viska probajte,nikad se nezna,mozda se bas na vama kola slome i mozda bas vi budete prvi koji su promijenili dosadasnju praksu o odnosu drzave i auto sporta.Sretno vam jos milion puta.
Evo samo da vam javim da smo uspjeli koliko toliko,nije kruzna,ali bar nesto,uglavnom krenuli su radovi danas na izgradnji 402 m piste.
Uskoro ce i Brcko imat pravu pistu,sa novim asfaltom