Bravo - kvacilo

Bravo - kvacilo

Član
Nije to sraf, ne znam koliko vidis na slikama, ali tu ima samo jedna kao rupica na vrhu sirine kao za iglu, ali nema se sta odvrnuti...

Član
to je to , to je zapravo holender, samo ga je neko sjebao kod tebe, otkinuo ga, da bi odzracio sistem moraces nekako to da izbusis....

Član
Dosuo ulje, pokusao da ozracim ali ne ide...kvacilo je skroz na dnu ne moze da odvoji, moracu kod majstora nekog ne vredi. Koja li je cena cilindra ako treba da se menja?

Član
30tak eura je taj na mjenjacu, mozda i manje, ne sjecam se tacno sad....de me poslusaj, nadji samo negdje tokara, skini taj svoj cilindar (2 sarafa 13ke ta ga drze, i 11 kljuc za tu cjevcicu od ulja) i odnesi covjeku da proba da izbusi taj holender sto je pukao, mozda je cilindar i ispravan.....ne vidis navoj brate zato sto gledas u slomljen saraf, otkinuta mu glava, a tijelo ostalo u navoju, kapiras sad? ;)

Član
trizex je napisao(la):
30tak eura je taj na mjenjacu, mozda i manje, ne sjecam se tacno sad....de me poslusaj, nadji samo negdje tokara, skini taj svoj cilindar (2 sarafa 13ke ta ga drze, i 11 kljuc za tu cjevcicu od ulja) i odnesi covjeku da proba da izbusi taj holender sto je pukao, mozda je cilindar i ispravan.....ne vidis navoj brate zato sto gledas u slomljen saraf, otkinuta mu glava, a tijelo ostalo u navoju, kapiras sad? ;)

Sad kapiram:D A kad skinem cilindar hoce li izaci svo ulje, da stavim neku flasu?

Član
dellas je napisao(la):
trizex je napisao(la):

Sad kapiram:D A kad skinem cilindar hoce li izaci svo ulje, da stavim neku flasu?

hoce, al' nije to nista strasno, samo ga nahvataj u bocicu (nemoj ga vracat, prejeftino je da ga recikliras :) ) , nece uticati nista na kocnice i sl ako se isprazni boca jer je izvod za ulje za kvacilo uvijek iznad onog od kocnica (ergo, ako propisa kvacilo da ne ostanes bez kocnica).

Član
Skinuo sam, i iz one cevi nije izaslo ni 10kapi ulja samo...Posuda je ostala puna, nzm da li to tako treba. Uglavnom sam odneo cilindar kod komsije kaze da je propisao i da je gotov, sutra cu da pojurim drugi pa cu ga sam zameniti jer deluje jako jednostavno.

Član
Slusaj macko, ne znam da li ti je taj rikno ili onaj pod nogom u kabini jer on dosta cesce odlazi.Ali to ti je sto posto.Nema veze ako nema ulja u cijevi, da si pokusao pumpati vidio bi kako bi krenulo.
Moj ti je savjet da potrazis malo kvalitetniji ovaj cilindar, jer to zna cesto odlaziti ako su najjeftiniji dijelovi.

Član
djogi86 je napisao(la):
Slusaj macko, ne znam da li ti je taj rikno ili onaj pod nogom u kabini jer on dosta cesce odlazi.Ali to ti je sto posto.Nema veze ako nema ulja u cijevi, da si pokusao pumpati vidio bi kako bi krenulo.
Moj ti je savjet da potrazis malo kvalitetniji ovaj cilindar, jer to zna cesto odlaziti ako su najjeftiniji dijelovi.

Pazi ovaj je propisao, onaj pod nogama ne curi, sad ne znam, ovaj moram svakako menjati pa aBd bice da je samo do njega. A deo cu uzeti u AP sportu oni su za fiata najbolji sto se tice odnosa cena/kvalitet delova, barem sam tako cuo, mada je danas mnoge delove bolje kupiti polovne a original nego ove turske bofluke sto prodaju...

Član
Pa mislim da su u Kit komercu i ap sportu najpovoljnije a znam da u kit komercu mozda mozes naci i originali ricambi.Eto ja iz Sarajeva uzimam neke dijelove u Kit komercu...
Taj pod nogom ne propisa samo ne radi kako treba ali ako ti je majstor rekao da je onaj rikno, onda je to to.

Član
cilindre ove niposto kupovati polovne :)

sto kaze djogi, ok je ako nije iscurilo sve, jer iz posude prvo ide u gornji cilindar, koji onda pumpa ulje u donji....kako je taj zakljucio da je rika ovaj tvoj?

Član
trizex je napisao(la):
cilindre ove niposto kupovati polovne :)

sto kaze djogi, ok je ako nije iscurilo sve, jer iz posude prvo ide u gornji cilindar, koji onda pumpa ulje u donji....kako je taj zakljucio da je rika ovaj tvoj?

Video ono ulje po menjacu i ustanovio da je ulje za kocnice, ja nisam znao koje je, jer je i sa ibera po malo curelo, pa je on dosao i pogledao menjac i rekao da je propisao taj...

@djogi: zvacu ujutru ap sport i kit komerc pa cu videti sta nude.

Koja je procedura kad ga budem vracao? Vratim sve, odvrnem tu sisicu i drukam dok ne krene ulje? To bi bilo logicno, ali sam citao na nekom forumu da ulje mora da se usprica sa donje strane jer ne moze drugacije da se ozraci sistem...

Član
trizex je napisao(la):
pa jesi ga odzracio ili?

Pa pokusao sam, skinem holender stiskam(rukom kvacilo) on izbije nesto ulja ali ja ne dobijam kvacilo ni malo...Cak sam mu i spricom gurao ulje kroz onu cev, ali ne dobijem nista.