trizex je napisao(la):30tak eura je taj na mjenjacu, mozda i manje, ne sjecam se tacno sad....de me poslusaj, nadji samo negdje tokara, skini taj svoj cilindar (2 sarafa 13ke ta ga drze, i 11 kljuc za tu cjevcicu od ulja) i odnesi covjeku da proba da izbusi taj holender sto je pukao, mozda je cilindar i ispravan.....ne vidis navoj brate zato sto gledas u slomljen saraf, otkinuta mu glava, a tijelo ostalo u navoju, kapiras sad?![]()
dellas je napisao(la):trizex je napisao(la):30tak eura je taj na mjenjacu, mozda i manje, ne sjecam se tacno sad....de me poslusaj, nadji samo negdje tokara, skini taj svoj cilindar (2 sarafa 13ke ta ga drze, i 11 kljuc za tu cjevcicu od ulja) i odnesi covjeku da proba da izbusi taj holender sto je pukao, mozda je cilindar i ispravan.....ne vidis navoj brate zato sto gledas u slomljen saraf, otkinuta mu glava, a tijelo ostalo u navoju, kapiras sad?![]()
Sad kapiramA kad skinem cilindar hoce li izaci svo ulje, da stavim neku flasu?
djogi86 je napisao(la):Slusaj macko, ne znam da li ti je taj rikno ili onaj pod nogom u kabini jer on dosta cesce odlazi.Ali to ti je sto posto.Nema veze ako nema ulja u cijevi, da si pokusao pumpati vidio bi kako bi krenulo.
Moj ti je savjet da potrazis malo kvalitetniji ovaj cilindar, jer to zna cesto odlaziti ako su najjeftiniji dijelovi.
trizex je napisao(la):cilindre ove niposto kupovati polovne
sto kaze djogi, ok je ako nije iscurilo sve, jer iz posude prvo ide u gornji cilindar, koji onda pumpa ulje u donji....kako je taj zakljucio da je rika ovaj tvoj?
trizex je napisao(la):pa jesi ga odzracio ili?