Član
Kupio bih jedno auto, auto je probano i sve to ali oko cijene se nismo mogli dogovorit i to je propalo. Sada je vlasnik malo popustio ja imam pare i uzeo bih auto. Problem je što u papirima piše slabiji motor nego što je u autu, vlasnik kaže da je radi jeftinije registracije. U autu je originani motor ali neznam jesul papiri originalni, bojim se da ga nije prekuco.Pa meni bi pomogla bila koja od ovih informacija:
1.Br. šasije - pa da po etki ili u auto kući provjerim oznaku motora(samo oznaka mi treba broj nije obavezan ali može i on dobro doć radi dodatne sigurnosti) Dakle samo da znam po tom broju šasije koji je originalni motor unutra bio u tvornici
2.Da netko provjeri jeli ikad rađena zamjena motora na tom autu
3.Da mi kaže broj motora koji je original u autu(po toj tablici/šasiji)
Ja imam samo tablice od auta, a nebi pito br. šasije vlasnika jer ga želim iznenadit s kupovinom radi što povoljnije cjene.
1.Br. šasije - pa da po etki ili u auto kući provjerim oznaku motora(samo oznaka mi treba broj nije obavezan ali može i on dobro doć radi dodatne sigurnosti) Dakle samo da znam po tom broju šasije koji je originalni motor unutra bio u tvornici
2.Da netko provjeri jeli ikad rađena zamjena motora na tom autu
3.Da mi kaže broj motora koji je original u autu(po toj tablici/šasiji)
Ja imam samo tablice od auta, a nebi pito br. šasije vlasnika jer ga želim iznenadit s kupovinom radi što povoljnije cjene.