Administrator
RE: Boriant Night blue...LOW FAMALIA...
:lol::lol::lol: de ba salio se igy, a i ja isto
svaka cast
:lol::lol::lol: de ba salio se igy, a i ja isto
svaka cast
enesss je napisao(la):600 eu .... prosao si kao car druze , pre jeftino
ubaci ti neku bocu , koliko toliko da pomogne i da kompresor ne mora uvijek zujati nego da imas koliko toliko zalihe zraka , pa bar 10-15l
svaka cast jos jednom,kao sto sam rekao , u istoj sam pripremi ... samo cekam da sjedne ,pa da vidimo dojmove sto se stabilnosti tice , udobnost i funkcionalnost se dobro zna!
pioneer_09 je napisao(la)::lol::lol::lol: de ba salio se igy, a i ja isto
svaka cast
enesss je napisao(la):a to je vec druga prica , ali opet..... kako dugogodisnji korisnici kazu , vijek jastuka ce izdrzati kao da promijenis / potrosis 3 seta guma :lol: i to ono minimum
tako da , polovno = OK
a to sto se tice ventila , budes li htjeo dijeliti prednji / zadnji trap , javni mi se na pm , objasnim ti sta ces , prosto ti je to
pukim48 je napisao(la):eee ta rupa uvijek predstavlja problem, jedina rupa koju ne volimo
drugar isti problem ima na polu 6n2...a kako si mislio da to uradis...nesto kao veliku obrvicu ili :icon_question:
a sto se tice karbona....ne vidim svrhu onih zateza za grudnjak ako ce ici od karbona
Merrro je napisao(la):Pusti ba BRA, sta je sa AIR SUSPENSSION, dokle je doslo, sve si nas nalozio i usutio se. Boriant je extra, a kako si mislio taj carbon, nalijepit na haubu, ili....?