RE: BORA BORA
buckam se ja u tim vodama vec tri godine,ali mislim da je doslo vrijeme da malo povucem crtu...
makar do slijedece godine...
imam raditi za nekih 3000Km veliki servis,pa onda zimske gume,ulje,moram uzimati svasta nesto...:icon_rolleyes:
ali najvjerovatnije cu slijedecu godinu startati sa kakvim sound-dodatcima...
-blowoff i kakav KN-filtercic/mozda Raid HP
- mozda se uradi kakvo ojacanje preko chipichips-a jer mi se na ovom cetverotockasu isplati raditi...(na 1.4 motoru u golfu bi me +9ks izaslo 250eura,dok na ovom oko +30ks izadje 200eura...)
INTERIJER cu obradovati najvjerovatnije kakvim velikim ekranom za passagiere u backstage-u(za malog benju),u vrata naprijed i nazad dolaze stare komponente 160mm. iz golfa tj phasse evolution(naprijed) i Hifonics(nazad),preostaje mi samo nabaviti originalne adaptere za vrata (prstenovi/distanceri za zvucnike)...
STAKLA: zatamnjivanje/koloriranje ce takodje uslijediti ali sa folijama svijetlo-plave boje,tj kao na meckama u elegance izvedbi(bolje mi se uklapa sa bež interijerom)
mozda se budem obradovao sa kakvim 18 ili 19-kama i onda idu u bež boju sa crnim pinstripe-om :icon_twisted:
ovo su neke od stvari o kojima sam razmisljao,ima jos puno toga sitnog da se uradi ali sve ce to nerko uklopiti
OPET! sve ovo pod uslovom da me dragi bog obraduje novcem,zdravljem,srecom i kako kazete"..puno predjenih kilometrara bez problema..." :icon_smile: