Član
vagao se prije 2 dana,ali na drugoj vagi i pokazuje 65 kg,nesto mi sumnjiva,mislim da laze koju kilu...sljedece sedmice krece praksa u bolnici,svaki odjel ima svoju vagu,pa cu se prekontrolisat na vise njih
Ubaci aminokiseline, najbolje tecne..A od namirinica je soja jako kvalitetna a vecina je izostavlja..Jest da je odvratna ali sadrzi oko 30tak + grama proteina na 100g, takodje cisti organizam od masnoca.bmwscaner je napisao(la):Meni najveci problem predstavlja prehrana na poslu... u 7 dorucak i onda suha hrana za rucak i tek oko 6 kad stignem kuci mogu nesto normalno pojesti.... A inace pomalo se ja zajebavam ali u ponedjeljak po prvi put stupam u teretanu
Laganim izbjegavanjem pive i 2 mjeseca lagana dijeta skinuo sam sa 95 kila na 88 184 cm visok ruka 40 cm bez da sam ikad u teretani bio i radio sa spravama tegovima i slicno, samo cesto pjesice prelazim po 15 kilometara dnevno i trening sa psima iod 50+ kila ima se kondicije ali moze to jos bolje i vise..... Idem cisto jer mi zanimljivo ovo sta tu sve pricati pa cu se okusati malo da vidim kad cu popizditi...
@ servis sta preporucujes da nadomjesti tu ''rupu'' u prehrani za vijeme dok sam na poslu... Whey Optimum nutrition narucen i dakle sta osim zderanja pahuljica za dorucak ( za rucak cu ubaciti taj sir njega mi je zgodno ponijeti na posao ) vecera je cesto piletina bataci krila fileti to cura jedino jede pa i ja to tovarim non stop. Dakle sta jos uz to od suplemenata da uzmem da nicega ne nedostaje u organizmu i sta preporucas da skinem ovaj visak masti sta imam.. Naravno trcanje je svaki dan sa psom 2-3 kilometra i vise bi ali lomio sam koljeno pa nesmijem pretjerivati cim osjetim bol prestajem
sub3r je napisao(la):Obrazuj se malo bolje o soji
semma je napisao(la):I kakve veze ima estrogen kod muskarca i bb?
sub3r je napisao(la):Weider medju najlosijim proizvodjacima. I ovdje se ne radi o soji nego o sojinom izolatu kao sto sam gore naveo
Pricas o snizenju estrogena, koji kod muskarca ima vrlo malu ulogu u sistemu polnih organa, a istovremeno se bavimo sportom koji uljucuje masovnu upotrebu svih moguci sterodida koji znamo kako uticu na taj isti sistem..sub3r je napisao(la):semma je napisao(la):I kakve veze ima estrogen kod muskarca i bb?
Estrogen nema nuzne veze sa bb-om, ali povisene kolicina estrogena u organizmu mogu dovesti do raka. Naucno dokazana cinjenica o kojoj mozes u mnogim knjigama procitati, ako treba saljem ti na pm nazive pa prelistaj.
Druga stvar vezana za soju je da smanjuje nivo testosterona, a to znamo koliko je bitno za BB.
Opet ponavljam, ovo se odnosi na soju, a ne sojin izolat. Ako si ti u svom prvom postu mislio na ovaj suplement, onda se donekle slazemo da se moze koristiti u bb-u.