Šta je novo?

Ask question

Ask Questions and Get Answers from Our Community

Answer

Answer Questions and Become an Expert on Your Topic

Contact Staff

Our Experts are Ready to Answer your Questions

Board comp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simkein

Član
Učlanjen(a)
10.05.2008
Poruka
38
Reaction score
0
Poena
0
Starost
31
Lokacija
Bijeljina
Veb sajt
s2.ba.bitefight.org
Auto
Passat B5.5 TDI
htio bi da ubacim bord, verovali ili ne passat B5.5 2001 a nema bord, sad me interesuje da li je moguce uopste tako nesto izvesti i sta mi sve treba od delova
 

lov2xlr8

Član
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poruka
3.934
Reaction score
8
Poena
38
Starost
37
Lokacija
Tuzla-Wien
Veb sajt
www.pd-konjuh.com
Auto
VW Golf 4 V6
pa i nju ces morati uzeti,i vjerovatno jos mnogo stvari,od senzora za temperaturu,
ma svasta nesh,ne znam fakat kak to auto neam board comp ipak je to passat
ma ne isplati ti se to ugradjivati
 

simkein

Član
Učlanjen(a)
10.05.2008
Poruka
38
Reaction score
0
Poena
0
Starost
31
Lokacija
Bijeljina
Veb sajt
s2.ba.bitefight.org
Auto
Passat B5.5 TDI
senzore za temp ima posto klima meri i spoljnu i unutrasnju temperaturum ( passat je klimatronic) a ostale stvarcice sam po sebi ima jer kad ga prikljucim na laptop lepo sve ocita, sad je pitanje da li da menjam citav sat ili samo onaj displej i da li moram se zezati oko rucice ili se moze kontrola prebaciti na neko drugo dugme
 

lov2xlr8

Član
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poruka
3.934
Reaction score
8
Poena
38
Starost
37
Lokacija
Tuzla-Wien
Veb sajt
www.pd-konjuh.com
Auto
VW Golf 4 V6
otidji u vw servis i raspitaj,
kako aj skonta iz bijeljine si,imas ovlaseni brcko gas i nipex u tz pa vidi hgba
 

vwfan

Član
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poruka
320
Reaction score
0
Poena
16
Starost
34
Lokacija
Sarajevo
Auto
VW Passat
Da se nadovezem na slicnu temu.....

Da li je moguce naknadno ugraditi tempomat ?
 

lov2xlr8

Član
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poruka
3.934
Reaction score
8
Poena
38
Starost
37
Lokacija
Tuzla-Wien
Veb sajt
www.pd-konjuh.com
Auto
VW Golf 4 V6
tempomat uglavnom moguce,o kojem se autu radi?
za golfa 4 i boru i tak ta auta kosta oko 70 80 eur rucica druga sa kablovima i osiguracima i spoji se i to je to.uglvnom imaju mogucnost tu skoro sve cetvorke i passati i bore
 

vwfan

Član
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poruka
320
Reaction score
0
Poena
16
Starost
34
Lokacija
Sarajevo
Auto
VW Passat
isto vozilo u pitanju, to me interesovalo, ja sam negdje vidio da se posebno kupi ta rucica na kojoj je tempomat.

Je li to sve ? Mora li se jos nesto raditi osim te rucice sto se kupi ?
 

lov2xlr8

Član
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poruka
3.934
Reaction score
8
Poena
38
Starost
37
Lokacija
Tuzla-Wien
Veb sajt
www.pd-konjuh.com
Auto
VW Golf 4 V6
za golfa 4 recimo ima se kupiti rucica kao update set tempomat.
dodje rucica i kablovi,razlike ima za dizele i za benzince,nesto je drugacije valjda
ovako izgled za golfa 4 dizela
01050016.JPG
 

vwfan

Član
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poruka
320
Reaction score
0
Poena
16
Starost
34
Lokacija
Sarajevo
Auto
VW Passat
slicno izgleda i za Passata, nego reci mi je li to sve sto mi treba da bi mogao da koristim tempomat ?
 

poKle

Član
Učlanjen(a)
01.04.2008
Poruka
762
Reaction score
0
Poena
0
Lokacija
Konjic & Ilidza
Auto
Slupao
a zar vam nije taj tempomat beskoristan na ovim nasim putevima:"stani,pazi,koci,skreni,zaobidji,koci,ubrzaj" heh
 

ShArky

Član
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poruka
192
Reaction score
0
Poena
16
Lokacija
:)
poKle je napisao(la):
a zar vam nije taj tempomat beskoristan na ovim nasim putevima:"stani,pazi,koci,skreni,zaobidji,koci,ubrzaj" heh

i po meni je nepotraban (losa investicija) , hebiga svako ima svoj stil, al moje misljenje je da sa upaljenim tempomatom imas puno vece sanse za napravit sudar.
Ti nastimas brzinu i tako vozis kilometrima, i bukvalno se opustis (uspavas), pogotovo nocu, dok recimo bez tempomata potpuno suprotno.

Nznan po meni nesto sto nebi ni dzaba stavio na auto, al svako ima svoje...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top