Hvala druze Nema smisla stavljati hidraulicne na ovo biciklo, zato sto na nastupima vrtim dosta puta rucke 360, imas tu sliku mehanizma za okretanje. Koce vrhnuski, kvalitet extra, uzeo sam u setu diskove, celjusti, rucke kocnica i sajle sa buzirima, kostalo je 160km.Super je ispalo.
Zasto mehanicke kocnice? Koja im je cijena i kako koce?
Hvala druze Nema smisla stavljati hidraulicne na ovo biciklo, zato sto na nastupima vrtim dosta puta rucke 360, imas tu sliku mehanizma za okretanje. Koce vrhnuski, kvalitet extra, uzeo sam u setu diskove, celjusti, rucke kocnica i sajle sa buzirima, kostalo je 160km.
hvala nisu custom diskovi, takav je i dosao bmx Uzeo sam ga samo zato sto ih nema puno upravo sa diskovima, a platio sam ga ovako skrsenog 70km, imam jos jedan rare GT na spratuimas stila , meni diskovi su višak na bmx uvijek bili pa i sada , al cijenim trud
Fale mu naljepniceLijepo lijepo
a airbrush neki mozda? Vidit cemo, Soffa mi je radio nesto u PSu, probali smo, pa cemo vidjeti na krajuMeni bi bio ljepsi bez naljepnica, onako "clean".
Hvala ti drug Ma pomalo ja to haha, bit ce jos svasta dok bude para Ispao je extraradovi odlicni, sminkica prava