Aditas je napisao(la):Nemoj se ljutiti ali si haman plitak.. nisi ni citao moje postove, ti nemas ni garazu... no.. za vodoinstalatersku opremu je bila sala, pogledaj slike pa mi reci sta od vodoinstalaterske opreme vidis...
Aditas je napisao(la):
m50b25 je napisao(la):renault_fan je napisao(la):vozi prelijepu hondu civic.....koja vjerujem da lako pere tog tvog 2,5 bimmera........ccc:lol:
Aditas je napisao(la):renault_fan je napisao(la):vozi prelijepu hondu civic.....koja vjerujem da lako pere tog tvog 2,5 bimmera........ccc:lol:
hvala...:icon_smile:
@m50b25 imas brate garazu pa gledaj...
OVER AND OUT
Hehe pa vjerujem ali sad ozbiljno 80KW + vodoinstalaterska oprema to sigurno ide ko zmaj..
A vidim da si ti njegov advokat pa evo da predlozim, cim ti prvi put stane auto uz cestu zovi, ja te zakacim i tako dok te slepam neka aditas starta pa da vidimo ko sta i koliko... odnosi se na tvoj renol + navigacija :lol:
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=dsc03473nnb.jpg ne znam brate ali za auto 92.g. proizvodnje ima sve ono sta ta honda moze da sanja (osim vodoinstalacija) ali imam to u planu cim prije
nodiash je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):A bimmer fanovi sad mogu misliti sto drobe dok citaju ove postove,pogotovo noketov :icon_twisted:![]()
al i ti znas izbacit bezvezan post brate...jest..noke nam je objasnio sve![]()
nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):a niko da spomene kako kocka jebe mamu hondihahaha
nema se sta tu spominjat..to se zna i jasno ko dan...
.nOKe je napisao(la):nodiash je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):A bimmer fanovi sad mogu misliti sto drobe dok citaju ove postove,pogotovo noketov :icon_twisted:![]()
al i ti znas izbacit bezvezan post brate...jest..noke nam je objasnio sve![]()
pa ti sine ako nemas nista pametnije napisat, onda ti je bolje da kliknes x ili back na neki drugi topic.. klasicno napucavanje postova..
nodiash je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):a niko da spomene kako kocka jebe mamu hondihahaha
nema se sta tu spominjat..to se zna i jasno ko dan...
da.. argumentovano, pravo konstruktivan post.. respect![]()
Aditas je napisao(la):Ne znam fakat ja nista o tome.. za to 2,5 niti sam to ja rekao... ali bi volio probati, mada znam da bi svakog 1,6 bimmera otpuhao.... zasigurno... a za 2,5 ne znam...:icon_confused:
SoundLunatic je napisao(la):hmm.. sto se tice BMWa i Honda motora na onom videu u prvom postu, nisam skuzio zasto ste svi zapeli sa usporedbom za M3?? Jer koliko sam vidio ondje pise BMW 318, i oni su htjeli da dokazu tj ubacili su motor slicne zapremine kao originalni i prikazali kako sada taj BMW ide sa japanskim motorom slicne zapremine kao original..
a naravno da se nemoze porediti sa M3...
renault_fan je napisao(la):hehe..spomenuo sam hondu i BMW-a 525 a ne 325.....
btw zasto ne bi mogla nista 2,0 BMW-u
Nissan Primera 1,6 16v 90ks ruca takve bimere........hahaha......uvijerio se milion puta.Na ravnom nije fazon jer i baka zna na ravnom vozit,al ovak po krivinama nema ih ni u prici........