nodiash je napisao(la):Edis_m3 je napisao(la):E ovako obrvice ne stavljati i ja cu svoje skinuti, selo, staviti bijele fabricke zmigavce ovi su selo....prodaj pokloni kako god, novi su po 17km, bijeli![]()
Spoler ne skidati jer ce biti rupa pa farbanje pa hrdja...kako god neka ga ako je original.
To su vec ukusi...a zna se sta s njima ne treba![]()
Moja je zadnja DA draga :lol::lol::lol:Aditas je napisao(la):Ne znam sto bi ista mijenjali... jedino zmigavac ako je vec napuknut.. Moram priznati da svaki put usporim kad prolazim pored vas, da ga dobro snimim.. i uvijek isto pomislim.. DOBAR BRATE MILI...DOBAR...
Nego , vidim da imate razlicita misljenja vas dvoje... cija je zadnja? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Deyo je napisao(la):Jesi napravio monitor![]()
TDi Power je napisao(la):Moja je zadnja DA draga :lol::lol::lol:Aditas je napisao(la):Ne znam sto bi ista mijenjali... jedino zmigavac ako je vec napuknut.. Moram priznati da svaki put usporim kad prolazim pored vas, da ga dobro snimim.. i uvijek isto pomislim.. DOBAR BRATE MILI...DOBAR...
Nego , vidim da imate razlicita misljenja vas dvoje... cija je zadnja? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
ljubi majka je napisao(la):ZVONI CARE !!!
nema dalje..ponad_o sam se da je 325 36-tica, al nema veze
320-ka glasi kao najizdrzljiviji motor ( uf kolko slova ), al dupla bregasta radi svoje...
nek je sa srecom uz pjesmu : "vozi, vozi , vozi meee... ti to radis najbolje"
hahahahhha
DD
muha je napisao(la):nije 300km spojler , jeste takav kakav ti imas, onaj mali M tech je nekih 150 i imam za tvoje auto na stanju kao i za sve BMW i Audi-e....