nodiash je napisao(la):Edis_m3 je napisao(la):E ovako obrvice ne stavljati i ja cu svoje skinuti, selo, staviti bijele fabricke zmigavce ovi su selo....prodaj pokloni kako god, novi su po 17km, bijeli
Spoler ne skidati jer ce biti rupa pa farbanje pa hrdja...kako god neka ga ako je original.
To su vec ukusi...a zna se sta s njima ne treba
Moja je zadnja DA draga :lol::lol::lol:Aditas je napisao(la):Ne znam sto bi ista mijenjali... jedino zmigavac ako je vec napuknut.. Moram priznati da svaki put usporim kad prolazim pored vas, da ga dobro snimim.. i uvijek isto pomislim.. DOBAR BRATE MILI...DOBAR...
Nego , vidim da imate razlicita misljenja vas dvoje... cija je zadnja? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Deyo je napisao(la):Jesi napravio monitor
TDi Power je napisao(la):Moja je zadnja DA draga :lol::lol::lol:Aditas je napisao(la):Ne znam sto bi ista mijenjali... jedino zmigavac ako je vec napuknut.. Moram priznati da svaki put usporim kad prolazim pored vas, da ga dobro snimim.. i uvijek isto pomislim.. DOBAR BRATE MILI...DOBAR...
Nego , vidim da imate razlicita misljenja vas dvoje... cija je zadnja? :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
ljubi majka je napisao(la):ZVONI CARE !!!
nema dalje..ponad_o sam se da je 325 36-tica, al nema veze
320-ka glasi kao najizdrzljiviji motor ( uf kolko slova ), al dupla bregasta radi svoje...
nek je sa srecom uz pjesmu : "vozi, vozi , vozi meee... ti to radis najbolje"
hahahahhha
DD
muha je napisao(la):nije 300km spojler , jeste takav kakav ti imas, onaj mali M tech je nekih 150 i imam za tvoje auto na stanju kao i za sve BMW i Audi-e....