Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bembara je sex, boja opasno dobro legla, svaka cast !
kada bi ovako nesto islo kao sto je noke stavio,zadnji crni coupe sa X5 felgama to bi bio slag na kraju,al naravno funkcionalnost i nije neka,znas sam sto hoces
Slazem se sa noketom da su 19 ke mjera za ovo sto ja furam, i od kad sam ga kupio imam zelju da stavim od x5 tockove, ali ovu sezonu najvjerovatnije idu ove 18 ke pa cemo vidjeti sta ce i kako ce biti. Danas sam ga prvi put vidio na suncu a auto je kod mene od ponedjeljka :S i uvjerio sam se da je to to, sto se mene tice pun pogodak. U planu je da blago potamnim zadnje stopove, nekako su mi previse svijetli i definitivno skidam sve naljepnice sa njega, a i felge su totalni promasaj za ovu boju...
Čovjek je mislio da nije za naših puteva, mislim jeste, ali se moraju imat 10ere oči i svako malo moraš zaustavit saobraćaj Mada je kod vas poprilično bolji put nego u TK, isto tako je dosta bolji i u Mostaru...
Cudi me sto ovde nisam nista pisao do sad, bembara je super samo lagano.. A to za ceste u sarajevu, donekle su dobre 3 trake kroz grad a ako moras negdje preko sina obicno svi iza trube jer bas moras polahko.. A cim sa glavne skrenes sve rupa na rupu, katastrofa.. Pogotovo mi sa spustenim autim, ja i nekako, selmiru skidam kapu za visinu auta
Hvala svima, a ulice jesu lose generalno gdje god krenes moras gledati na sve strane, ali meni ne smeta, uzivam u tome da vozim jako nisko auto. Mada sad prelazim na 18 ke felge pa se nadam da cu uz pravu gumu biti opet nizak bar priblizno ovome od proslog ljeta...