Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Za BBS bi morali ici ili siri rubovi ili distanci, dok bi ove druge trebalo samo ispolirati i nakaciti na auto, samo da ne budu previse siroke i izbacene :icon_confused: :icon_question:
Najvjerovatnije ce se uzeti ove druge felge, gotovo pa sve je zavrseno. E sad imam opciju da uzmem i nove gevinde marke jom (2 godine garancije), dali da uzmem to ili da sacekam i da uzmem neke bolje kad bude vise finansijskih mogucnosti...:icon_confused:
Uzmi jom neces se pokajati definitivno..
Ovi sto furaju brend, ime i to, mogu macku o rep okacit gewinde kad se na rupama sve isto ponasaju, u 5 deka drug vjeruj mi..
Sto se toga tice, TA TEHNIX, JOM, RACELAND, FK su ti sve slicne gewinde, low price koje su se pokazale itekako pouzdanim..
Danas ispolirani farovi i zadnja svjetla na gepeku, poliranje radio kolega sa foruma panajotis i imam samo pohvale za odradjeno i sve preporuke naravno za sad jedna slika vise slika cu ukrasti od njega kad objavi na forum.
dobar auto.. samo prvo proba felge na auto pa onda kupuj. na e46 ti et treba bit najmanji 35 jer sve ispod izlazi vani i to onda nije za seriju 3 nego seriju 5