Član
Ne trebaju distanceri,a centralna rupa nije ista,moro sam nositi na busenjeDe mi reci jesi li morao stavljat distancere i da li je ista centralna rupa?
Ne trebaju distanceri,a centralna rupa nije ista,moro sam nositi na busenjeDe mi reci jesi li morao stavljat distancere i da li je ista centralna rupa?
Distanceri ne trebaju jer je ET 13 i 18 cini mi se,a centralnu sam morao busiti jer je na e39 veca (74.1)De mi reci jesi li morao stavljat distancere i da li je ista centralna rupa?
Nema na cemu,ako jos sta bude trebalo,samo pitaj tu samAhaa, super, hvala ti na info, bas me zanimalo ovo, a nisam naletio na info na netu, nek se zna ako se odlucim na ovakve nekad.
kao prvo ljep primjerak e39 pogotovo felge su odlicne,nego mi recio kakvi su diskovi ciji proizvodjac??ja vec pod drugi puta stavljam nove pregriju se i pocnu tresti!Pozz raja,nesto se radilo,a to jeste,diskovi prednjin,disk plocice i prednje i zadnje plus pakne od rucne i na kraju ulje i filter u mjenjacu.
Pogledajte prilog 60344
Pogledajte prilog 60345
Pogledajte prilog 60346
kao prvo ljep primjerak e39 pogotovo felge su odlicne,nego mi recio kakvi su diskovi ciji proizvodjac??ja vec pod drugi puta stavljam nove pregriju se i pocnu tresti!
Mozda vam se pregrijavaju, izgube pravilan oblik. I tresu prilikom kocenja zato sto su se iskrivili.