IGY je napisao(la):sve cestitke i drago mi je sto si uspio u ostvarenju svojih snova
P.S. ne znam dokle si sa muzikom u gepeku, ali to moras isto dobro odraditi jer ti je neophodno da bude auto kompletan i onda ti ne preostaje nista drugo nego kupiti i prikolicu da mozes vozati pehare..... za prva mjesta naravno...
nisam ni sumnjao u toIceman je napisao(la):IGY je napisao(la):sve cestitke i drago mi je sto si uspio u ostvarenju svojih snova
P.S. ne znam dokle si sa muzikom u gepeku, ali to moras isto dobro odraditi jer ti je neophodno da bude auto kompletan i onda ti ne preostaje nista drugo nego kupiti i prikolicu da mozes vozati pehare..... za prva mjesta naravno...
Hehehe ma nece vise biti posudjivanja muzike na takmicenjima kao u Tuzli :icon_biggrin: radi se intenzivno sada preko zime u planu mi je muzika, lambo vrata, xenon lights, nova sjedista, spustanje auta na 2 mm:icon_twisted:, novi prednji branik, stakla da zatamnim 25%, neon light u boji auta.... Ma eto skupi se
tibor987 je napisao(la):sta je rec pa si odlucio branik mijenjat Ice ?
Iceman je napisao(la):tibor987 je napisao(la):sta je rec pa si odlucio branik mijenjat Ice ?
Kada sam radio auto ovaj prednji branik mi je bio jedini dostupan za moje auto i nikako mi se ne svidja prepravljao sam ga da lici na nesto al eto ipak, kupio sam prednji branik od nove M5-tice koju ce senad da uklopi na moje auto :icon_twisted::icon_twisted:
samo nebo je granica, znas onu reklamuLiga je napisao(la):Imal ti kraja igdje drug... :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: