MTR je napisao(la):
nema BMW-a bez sestaka ako je 320 samo iza 1994-te , 323 i 325 su isti motori samo druga snaga , 325 je bolji od 328 jer mu je razlika u snazi samo u par konja a razlika u potrosnji ogromna
m50 b25 je smece od motora u usporedbi sa m52 b28 ta razlika u 2 ks je nevjerovatna na cesti i sa malim prepravkama taj 2.8 motor se dize na preko 220 ks tako da je to najbolji i po meni jedini izbor masine u e36 ako se zeli neka snaga ( o M3 netreba ni sanjati jer u cijeloj BiH ima mozda 2-3 primjerka )
ako zelis neki kompromis brze voznje i manje potrosnje onda 318 is dosta ugladjen motor koji odlicno ide i potrosnja uopce nije bezobrazna neki prosjek 10-11 litara
potrosnja kod 2.5 i 2.8 motora ti je od 12-15 standardno a da se navuc i na 20 litara ako se zelis malo zabavljati
jedan od rijetkih auta za koje vrijedi dati neke pare je edisov 325 M tech jer znam kakav je momak prema autu i da je ulozeno dosta truda i novca da se auto dovede u stanje kako treba i da se tako i odrzava
te price dobar e36 za 3500-4000eura su price za malu dijecu za te pare dobijes stock auto ( jako cesto u jako lošem stanju) na kojeg treba brdo para ukucati da dobijes nesto za sta mozes reci da je BMW a ne krs na 4 tocka
a ovaj zuti bmw sta je neko gore postavio jedan od boljih selo tuning uradaka koje sam vidio da se prodaju fujj