idosa je napisao(la):Lijepo izgleda ima dosta lijepih detalja na sebi ali kao sto je vec pomenuto steta sto je 1.6 al mozda se to tebi i svida pa nemora znacit onda da je steta u tvojim ocima. Sretno i da se ga navozas ABD![]()
idosa je napisao(la):Ako je to onaj bijeli golf onda i ja se pridruzujem ArminM-u
ArminM je napisao(la):idosa je napisao(la):Ako je to onaj bijeli golf onda i ja se pridruzujem ArminM-u
ma brate kakav god da je golf,, mislim da ga je suvisno uporedjivati sa BMW-om
ono najrealniji da budemo![]()
ArminM je napisao(la):idosa je napisao(la):Ako je to onaj bijeli golf onda i ja se pridruzujem ArminM-u
idosa je napisao(la):Ako je to onaj bijeli golf onda i ja se pridruzujem ArminM-u
rinaldo je napisao(la):Dobro si trgovao , bimer je šminkerski , nek ti je sa srećom...![]()
Schumi je napisao(la):Prelijep ti je BMW, jesi li imao još kakvih planova ?
Kako se ovdje razbacuju konjima pa im 100 malo, čovjek bi rekao da svi voze auta od 300 ks![]()
Za normalnu upotrebu taman![]()
saleee je napisao(la):Prelijep bimer,nek je sa srećom...![]()
bmwscaner je napisao(la):bmw ko bmw nemoze bit da nevaljaskupi nesto love M paket nabaci i nista nediraj sta se tice vanjstine , nikakve čajniz farove i vin đu štoplampe samo OEM M Paket na auto ( moze i kvalitna replika od abs plastike moze se povoljno naci nova) i bmw ko bombon da bude. A sto se tice 1.6 motora to je najlaksi problem bitno je da nije auto lomljen puno puta da nemas oko lima puno ulaganja novi motor ( moja preporuka 318 is ) cca 500-600e i na izvolte.