amer21 je napisao(la):
Ma to je sve spojeno prijatelju kolko se sjecam
ali nije problem oticu ja do auta opet
samo reci sta cu da gledam , i sta da uradim
na sto god sumnjas
samo reci
Drugar... Hajde da ti objasnim kako da ispitas da li racunar (ECU) taktira dizne, odnosno da li salje struju na njih.
Prvo sto treba da obezbedis jeste ispitna (probna) lampa sa LED diodom (
znaci ne moze obicna) . Pristupi nekom od konektora od dizni, i krajeve probne lampe spoj odozgo na konektor , ne skidajuci ga sa dizne (konektor mora biti udzekan na diznu). E sad... kada pocnes verglati auto, LED DIODA ce da ti blinka svaki put kada ta dizna otvara i baca gorivo. NEMOJ DA TI MAJSTOR KAZE DA MOZE I OBICNA LAMPA...
E NE MOZE !!! Na isti nacin mozemo ispitati i senzor radilice, samo sto moram imati tacne podatke o autu da ti kazem na koju zicu da postavis LED lampu.
A sad nesto sporedno da ti kazem... Kada sam skidao glavu kod mene na autu, i kada sam je posle stavio, auto mi nije hteo upaliti zato sto je u HIDRO-PODIZACE uslo ulja prilikom skidanja, i ostali su ventili malo otvoreni. Morao sam da ispustim svo ulje iz motora i da ga verlam na suvo da mi ne nabija pritisak ulja i dalje, i verglao sam bas dugo. Kadaje upalio, pustio sam ga da trokira nekih 20ak sekundi, onda ugasio i nasuo mu ulje i upalio opet. Nastavio je da trokira dobrih 45 minuta i onda je slozio rad kao ROLEX . Kada ga budes upalio, nemoj mu davati gas, vec ga pusti da radi na leru kako bi pritisak ulja bio sto manji i kako bi se hidropodizaci sto pre ispraznili za odredjenu kolicinu, i tako zatvorili ventile. ( sva ova prica je samo ako je ostalo ulje u hidropodizacima)