BMW 745 li

BMW 745 li

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
slazem se fakat..
mislim forum je tu, da se prestavi auto, ali i da se odgovori na neka pitanja, ako ima vremena slikat auto 2132512321 puta sa zimskim setupom, multimedijom ili sta vec, onda se moze udostojit i napisat neki odgovor od ljudi..

mozemo se mi divit sad ovdje sto on ima 12312 auta u garazi, ali ne razumijem poentu svega toga.. :icon_rolleyes:

Član
a nemojte mislit da ja sad nekoga branim , ali izvinite ja mislim da ovaj čovjek kome svaka čast za vozni park , nema bas od 20-25 godina i šta radi samo ko svi mi boravi na forumu, nemojte bit smjesni čovjek pokazuje ono što voli , a ja sam ga dozivio kao starijeg gospodina koji voli da pokaze svoje vozilice pozz ;);)

Član
AnDel je napisao(la):
e covjece evo ja gledam tvoje teme 2 sata i ne mogu vjerovati...pa tolika auta..odnosno ugalavnom bmw...ulaganja u havarisana auta vise nogo kostaju 'ocuvana'...tebi ako iz BMW nisu dali neki orden il sta vec stvarno treba da se stide...velika je to ljubav a i novac ogroman..ocito pokusavas sve rasturene i 'izgubljene' bmw-ove popraviti toliko ih volis;)svaka cast do neba..nemam rijeci ....ti si garant neke rodbine s Gatesom,Trumpom ili Rockfelerovim:lol:

potpisujem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.