BMW 745 li

BMW 745 li

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
OggyBoy je napisao(la):
GTi_Freak je napisao(la):
jel ovaj ikad i na jedno pitanje odgovorio?

Upravo sam to mislio otkucati:icon_question:

Ja dobih odgovore, ne znam za druge :)
Pa vjerovatno covjek nema vremena za glupa pitanja (da ima vremena za tog ne bi imao za ovoliko ovakvih auta posjedovati ;)) pa i prskoci kad je vecina stvari napisana samo sto neki ne citaju pa se onda tako pitaju...
A sedmica naravno prelijepa kao i sve ostale :icon_smile:

Član
Da, verovatno covek nema vremena jer su skoro svi automobili sa ambasadorskim tablicama i oznakama, moguce je i da je kolekcionar ambasada pa sa svakom dobije po jedan automobil....a mozda ovo CD znaci "compact disc", i oznacava opremu :icon_question: i nema nikakve veze sa ambasadinim automobilima...
ili je hmmmm, sumnjam, ali mozda samo ili..... vozac?

Ma sta ja pricam, samo sam ljubomoran na "Barona Minhauzena" sto ima ovakav vozni park a ja se krpim sa jednim malim zenskim auticem...:D

Član
e covjece evo ja gledam tvoje teme 2 sata i ne mogu vjerovati...pa tolika auta..odnosno ugalavnom bmw...ulaganja u havarisana auta vise nogo kostaju 'ocuvana'...tebi ako iz BMW nisu dali neki orden il sta vec stvarno treba da se stide...velika je to ljubav a i novac ogroman..ocito pokusavas sve rasturene i 'izgubljene' bmw-ove popraviti toliko ih volis;)svaka cast do neba..nemam rijeci ....ti si garant neke rodbine s Gatesom,Trumpom ili Rockfelerovim:lol:

Sve to ok ali ovaj lik je na forumu samo kad treba predstavit koju sliku od svog auta i nema ga...Nisam ljubomoran,naprotiv divim se njegovim autima i zelio bi biti na njegovom mjestu tj da imam sve ovo...Ali ide mi malo na zivac,nikad nista ne pise samo se pohvali i nestane u magli:icon_confused:

Član
renault_fan je napisao(la):
Sve to ok ali ovaj lik je na forumu samo kad treba predstavit koju sliku od svog auta i nema ga...Nisam ljubomoran,naprotiv divim se njegovim autima i zelio bi biti na njegovom mjestu tj da imam sve ovo...Ali ide mi malo na zivac,nikad nista ne pise samo se pohvali i nestane u magli:icon_confused:

nemoj kvarit zabavu!!!vauuuuu kakav ti je bmw:lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.