markom je napisao(la):extra bmw , 19" paukova mreža ,gewinde ,distanceri i led štope da bude savršen
:123:
denis_19 je napisao(la):auto je za 10-ke .. svaka cast rodjak))
Pozz 535![]()
markom je napisao(la):H&R distance, naprijed 1cm a nazad 3cm s tim da je nazad 245 širina gume radi gevinda ,uglavnom preporučio bi ti 2cm nazad s orginalnom širinom gume![]()
Icealen je napisao(la):Da vam predstavim moju novu zvijernako sto sam prodao e39tku trazio sam nesto novo i uspjesno sam nasao
BMW 535d
2006
80.000 Kilometara
272ks
automatik
Bi-Turbo
Carboncrna metalik
M-Paket (Volan, Branici, Federi i Amortizeri) M-Komfort-sicevi elektricni, elektricni volan, crna koza, svjetlostni paket (Led-Svijetlo u Spiglima i tamo gdje su kocnica i gas), I-Drive Professional veliki Monitor, palenje na dugme, Fabricka crna stakla
NOVE SLIKE NA STRANICAMA 4,5,6,7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uskoro jos vise slika......
danas sam mu stavio Led-Angel Eyes, bijele maglenke, Diadem Blinkere naprijed.......namucio se morao oba fara vaditi -.-
planirano jos:
M-Spoiler na gepeku
LED za tablice
i Felge 19" ili one Spajder ili M5
RS TURBO je napisao(la):Jao da mi je ovakav nebi valjano nikako :lol: :lol: rasvjete po bihacu sigurno nebi imali :lol:
Dobar bimmer![]()
black_devil je napisao(la):Najaci BMW s najboljim motorom,bar meni vozis auto blize 300konja, a potrosnja smijesna..Svaka cast jos jednom..![]()
allroad je napisao(la):ove sad felge sto imas su najljepse za tog BMW-a![]()