Član
zmedak5 je napisao(la):kako samo 130 ks? to hitno povecat.
Trebao bi danas da odem da vidim za chip,pa cu javiti sta sam napravio,hvala svima na pohvalama...
zmedak5 je napisao(la):kako samo 130 ks? to hitno povecat.
m50b25 je napisao(la):Kralju pogledacu ti ja veceras za Chip, provjerene kvalitete pa ti javim iako se taj motor najbolje nabrije mehanickim zahvatima samo sto je to dosta skuplje ali koliko para toliko muzike
bmw e30 je napisao(la):m50b25 je napisao(la):Kralju pogledacu ti ja veceras za Chip, provjerene kvalitete pa ti javim iako se taj motor najbolje nabrije mehanickim zahvatima samo sto je to dosta skuplje ali koliko para toliko muzike
Druze sto se tice chipa to cu raditi u SM chiptuning-u a to mi je prijatelj i samo bi njemu povjerio tako nesto,a sto se tice mehanickih zahvata u to sam upucen dosta dobro sta se treba uraditi i u pravu si nije nimalo jeftino ali da je dobro jest,videcemo tokom zime sta cemo raditi od vecih radova...
bmwscaner je napisao(la):kad se odlucis za preradu motora kako sam ti vec reko da trebas javi se skoro sve dijelove imam spremne
M A R E X je napisao(la):uuuuuu 75 mm pa to je bas mnogo,kako se ponasaju amortizeri na toliko kratkoj oprugi?