Frenkie-3B je napisao(la):pa sto mi prije ne rece drug imo sam ja jedno zahrdjalo biciklo origigi rat-style bez kemije,dao bi ti ga dzaba:lol:
zlajaaa je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):pa sto mi prije ne rece drug imo sam ja jedno zahrdjalo biciklo origigi rat-style bez kemije,dao bi ti ga dzaba:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: ma hvala, ali ne bih više, svi po gradu govore "eno onga sa zarđalim bajkom"...:lol::lol::lol: a jesi vidio na Fordu TDI:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
AnDel je napisao(la):ofarbaj u crveno al kako valja da se sjaji i stavi mu NOS:lol:
Taaky je napisao(la):aaa...jako fino..opako mi se svidja ovaj rat style ...navuko si me da i ja radim to na svom bajku ..koji je vec ofarban..a nikad sklopljen..nemam volje..tako da cu to sad morat zavrsit..uzecu ovaj rat style...nego mozes mi malo objasnit kako si dosao do ovoga..i da cim si farbo ovaj haknpuc oko zubaca za lanac..jesi obicni sprej..il si nanio spric kit..ako ti nije mrsko..sve po malo objasnit ..moram i ja to da pocnem svom radit