Momci... forum i price rekla kazala nisu mjerilo kada neko nesto trazi da uradi... po meni taj snop i slike sto su postavljene moze biti samo NESTRUCNO odradjeno kao i hvatanje krivina prolikom odabira robe, ili jednostavno nije snop postiman kako treba... znaci sve to moze da utice na kvlaitet svijetla...
AE projektori koje nabavlja prijatelj a ja ugradjujem a Enes je sebi postavio i jos masa raje je ODLICAN, takodje MORIMOTO koji se sve vise postavlja na auta bez projektora, pa CAK se koristi i kao zamjena za FABRICKE bi-xenon projektore su se pokazali kao OPRAVDANO ULAGANJE... A ima ih u H1 i D2S izvedbama...
Ja imam preko 50 ugradnji projektora iza sebe i NITI JEDNU NEZADOVOLJNU MUSTERIJU... A radim samo sa kvalitetnom robom... znaci s garancijom... mnogi su donijeli robu samo na ugradnju, al opet prije toga sam ih savjetovao sta da kupuju...
Nagledao sam se ja "strucnih radova" gdje su ljudi prevareni dolazili kod mene da im pokusam nesto da spasim, tako da svakako treba biti jako oprezan prikilom odabira robe i majstora...