Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
i ovaj zajebaje miki007: kulturno nako nista pretjerano zadnja-kocnica: meni jedino zadnja vrata na vozacevoj strani se malo slabije otvaraju ali ono je od vrata izgleda zatvoris ih ono ono izlazi iz sasije 3-4mm miki007: jbg,kod mene nijedna nisu radila kako treba i na krau kroz gepe usao u auto i otisao i kupim ove mk3 zadnja-kocnica: mene bi gepek ubio amortizera nikakvih miki007: ma i kod mene lose al drzi se nekako Anes_mo: te steke fino izgledaju brzo se pokvare miki007: 13:36 zadnja-kocnica: 14:05 zadnja-kocnica: 14:43 r32user: dragone hoce li biti kakav klip danas ? PassatVWB3: Dobro jutro Duke_Of_Harlem: vozdra raja PassatVWB3: vozdra
Duke_Of_Harlem: šta se radi PassatVWB3: eo doruckujem Duke_Of_Harlem: e čuj sad doručkuješ, pa šta si do sad radio PassatVWB3: spavao Duke_Of_Harlem: bezobrazluk hahahha Duke_Of_Harlem: ma i ja bih da me nisu probudili PassatVWB3: i ja bih jos spavadoso stari sa posla i probudio me Duke_Of_Harlem: hahahhahahaha PassatVWB3: jbg, u 3 dana nisam spavao 6 sati kako treba N1troTDI: nesto mi se cudno dešava sa sprinterom 316cdi svijetle svakakve lampice abs pa airbag,pa pojas da nije svezan da vrata nisu zatvorena N1troTDI: i nece da se ugase N1troTDI: abs radi probo zakocit naglo radi PassatVWB3: ma vozi dok ide N1troTDI: ma uzeli ga ima mjesec dana N1troTDI: 2007 godište PassatVWB3: e jbg, nista s dijagnostiku i vidi Duke_Of_Harlem: da nije gdje vode uhvatio N1troTDI: i to kad ga upalis nakon jedno 10 sekundi N1troTDI: samo se popale sve N1troTDI: lampice
N1troTDI: što covijek objašnjava N1troTDI: hahah N1troTDI: odvijem skinem stavim novo vratim stegnem pustim ulje mrš u pičku materinu gotovo N1troTDI: hahaha PassatVWB3: Jebo majku sa mi struje nestajalo, nekoliko puta PassatVWB3: I mene zeza pumpa hidraulike, morat cu ga zvati da mi popravi PassatVWB3: hahahahahhaha
PassatVWB3: ja zadnja 3 dana nisam 6 sati odpavo kako treba, Prvi put da vidim da neko prere trakotor na praoni heaaz0r: ja to nadoknadim preko dana sat,dva odspavam i ko nov hahaha PassatVWB3: Ma ja kad zaspim preko dana kasnije sam nikakav PassatVWB3: Mene zajebe skaype, ostanem dugo
heaaz0r: sve zavisi od osobe do osobe heaaz0r: ma ja ne palim skype skoro nikako isto me sjebavalo uvijek se neko javi hahah PassatVWB3: To jeste PassatVWB3: Ma ja sa nekim curama ovo ono heaaz0r: hahaha hoce to kad su zene u pitanju PassatVWB3: Hahaha, ma pomalo heaaz0r: neka neka samo zene treba ganjat PassatVWB3: Ma dobro ove kod mene su mlade jos heaaz0r: sve su to zene cim napune 16 god hahaha heaaz0r: ovog dzeniii nikad nafatat coek jutros u 7 bio online madmono: pozz heaaz0r: zz kralju PassatVWB3: Ma dobro jesu hahahah, dzeni ti je rijetko ovdje, al ako bude col3 pitaj njeg. Pozz miki007: pozz heaaz0r: col3tu sam se javio na piku posto vidim da je vise aktivan tamo nego ovdje hahaha miki007: razmu li se ko u ove gtieve PassatVWB3: hahahahaha PassatVWB3: Ma slabo to ko ovdje voza to trosi puno PassatVWB3: miki007: sta je razlika od obicnog gti i wolsburg edition
heaaz0r: ne znam stvarno pogledaj na google heaaz0r: eo cim smo ga spomenuli dosla poruka na pik od col3ta haha PassatVWB3: evo imas o svakom https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk2 miki007: sad sam jednog golfa gledo tvrdi lik da je wolsburg edition a meni gti ko gti PassatVWB3: Ma oni su rijetki pravo PassatVWB3: Koje je godiste miki007: ljubicasta boja,sjedista i tapacirunzi imaju ljubicasto po sebi izgleda fabricki da je,nova je tipa po vratima se vidi,diskovi na sva 4,naprijed 15ke felge i nmg cetrneske kolki je disk,al je digifant motor,ima i opreme one el dosta zadnja-kocnica:
PassatVWB3: Jbg ne znam, znam da su fkt rijetki PassatVWB3: a vidi mecka se fura na cvaju miki007: ima sve zivo od toga sto bi trebao biti wolsburg edition al nezz dal su imali digifant motore oni PassatVWB3: ima li wob badzeve on mjesto zmigavaca na blatobranu miki007: ima zadnja-kocnica:
miki007: ovaj je digifant PassatVWB3: Onda nije original, trebao bi imati papire da je original wob PassatVWB3: koliko ga cijeni PassatVWB3: Taj je mozda fire and ice miki007: nismo pricali o cjeni,jer mu nisam vjerovo da je orginall wolsburg edition miki007: zbog motora PassatVWB3: ma i meni je to sumnjivo heaaz0r: tesko da kod nas ima orig wob heaaz0r: nemas skoro obicnog gti orignalnog heaaz0r: a da imas woba N1troTDI: šta su vam te dvice toliko zanimljive N1troTDI: miki007: kod mene po broju sasije je 16v motor heaaz0r: i ja ne kontam bila je nekad zanimljiva al sad poslije 25-30 godina zadnja-kocnica: dvica ko dvica heaaz0r: al sta ces ima ih i u svabiji svaki drugi dan vidim dvicu PassatVWB3: Cvaja je zakon, nema bolje miki007: ima li ko kakav sajt a provjeru po broju sasije PassatVWB3: jos da ima karavan heaaz0r: napravi sebi karavana hahahhaa
miki007: 2006 kocnice promjenjene PassatVWB3: ama na kojem sajtu tare97: koji sajt i sta ukucas miki007: http://www.vindecoderz.com/EN/Volkswagen PassatVWB3: pa kucas broj sasije, imas ga u saobracajnoj PassatVWB3: jebo majku sve ima heaaz0r: e jbg meni treba za audi Anes_mo: 2006 golfa servisiro neki mehu u garazi nije znao sta je internet tare97: e jbg ja u skoli tare97: nemam saobracajnu heaaz0r: eo ima PassatVWB3: preso 378 372, a kod mene na satu 345 000 miki007: anes ozb pise pise i kod i sta je radeno i sve heaaz0r: mada je rodjak provjerio u porsche u sarajevu al da se i ja uvjerim miki007: kod mene pise 455 k PassatVWB3: al nema nikakvih informacija vise zadnja-kocnica: kd mene golf presao 175k heaaz0r: kod mene a3 presao 178k PassatVWB3: al nema ovih informacija kad je sta radjeno heaaz0r: bas tako eo slomi se trazeci
heaaz0r: ma da imam servisnu punu servisa oficialnih iz audia heaaz0r: al opet da se uvijerim online miki007: kod mene ima PassatVWB3: ma kod mene kaze nema heaaz0r: hahahaha znaci servisi se radili kod mehe u garazi hahahaha heaaz0r: odoh kafu piti pa se cujemo poslije ljudi heaaz0r: uzivajte PassatVWB3: ma i ne cudi me, al uvezen je 97 pa mi cudno PassatVWB3: ajd cao miki007: hahaha miki007: 20/04/92 VISIBILITYEFROSTER/DEFOGGER SYSTEM:WINDSHIELD:HEATER CORE ODI PassatVWB3: ma dobar je on PassatVWB3: to tvoj miki007: 01/03/06 SERVICE BRAKES, HYDRAULIC OVSC miki007: 21/04/87 FUEL SYSTEM, GASOLINEELIVERY:FUEL PUMP MFR miki007: 11/05/87 WHEELS:LUGS/NUTS/BOLTS MFR PassatVWB3: jbt miki007: eto tako u linijama stoji PassatVWB3: gdje si klikno, jel ono owner nesto miki007: ne bi da bude da lazem al tako pise
miki007: na prvoj stranici mi stoji PassatVWB3: aha, ma kod mene nista miki007: o,da ispod kilometraze PassatVWB3: ima nesto 29/09/92 VEHICLE SPEED CONTROL MFR miki007: Manufacturer: Volkswagen AG Germany Passenger cars Brand: Volkswagen Model: Golf II / Jetta II Region/Plant: Wolfsburg Germany Check: Z Year: 1987 Sequential number: 37062 Approx. mileage: 455,025 km miki007: to ti je to miki007: valjda PassatVWB3: Ostalo mu se nista nije kvarilo PassatVWB3: Nesto oko gasa mu se bilo sjebalo miki007: al mi nije jasno 2006 da je neko u ovlastenom bio PassatVWB3: ma ni meni, al mozda neki prijasnji vlasnik miki007: jeste ovaj golf ocuvan i sad je mehanika na njemu u fulu PassatVWB3: evo gledam golf gti 7 problem sa mjenjacem, sa gorivom i jos nesto. A Koji golf tvoj ili ovaj edition one miki007: moj golf PassatVWB3: aha miki007: nesta kucne malo ide na zamjenu PassatVWB3: ma sumnjam ja da jeovo tacno miki007: ma i ja sad trazim po vw sajtu dal ima sta da daje info PassatVWB3: ajd ako sta naletis javi miki007: nece da prepozna broj sasije na vw.com
PassatVWB3: Sad cu ja probat PassatVWB3: Gdje si isao za broj sasije miki007: nezz da ga jebes PassatVWB3: nema nigdje da pise vin miki007: ja sam naso sad cu da vidim miki007: vid ovo miki007: Brake hose rupture could result in loss of braking ability, possibly resulting in a vehicle crash. PassatVWB3: gdje si nasao miki007: na onoj prvoj stranici PassatVWB3: meni trazi neki zip code PassatVWB3: meni trazi neki zip code miki007: to je i meni trazilo ja 5 trica ukuco PassatVWB3: aha PassatVWB3: evo ja 5 cetvoriki i rado miki007: Customers may contact the national highway traffic safety administration's vehicle safety hotline at 1-888-327-4236 (tty: 1-800-424-9153); or go to http://www. Safercar. Gov. miki007: ta firma je iz amerike i u usa je 2006 uradjen servis PassatVWB3: kod mene nece da prepozna vin, sta je tvoj golf iz amerike jbt miki007: mali hladnjak zamjenjen 92 miki007: u washingtonu bio udes i zamjenjen glavni kocioni i ne pise sta jos 2006 PassatVWB3: hahahah