Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PassatVWB3: Pa kad malo bolje skontam, nema cak i siber kad otvoris nece da se zatvori PassatVWB3: al su zadnja sjedista caba, znaci koza, za neke stvari se ubio tarik_91: za kakve stvari tarik_91: zalijepis se tarik_91: ne valja koza tarik_91: jedino ako ne mislimo na isto PassatVWB3: Ma vrh, znas ba kakve stvari PassatVWB3: Sa curom, ovo ono tarik_91: pa razumijemo se, samo nije koza za toga tarik_91: jedino sto je laksa za odrzavati tarik_91: heaaz0r: hahahahahhaha heaaz0r: ahahahahaha PassatVWB3: ma dobra je brate tarik_91: kako ja kazem, hajd ti fino izadji napolje tarik_91: da ja predjem ovaj lezeci tarik_91: pa ti opet udji PassatVWB3: hahahahaha PassatVWB3: Zar je toliko nisko heaaz0r: zato je karavan tito
heaaz0r: nikad nisam gotivio ono na u autu heaaz0r: uvijek nekakav problem te se zaglavis te ovo te ono tarik_91: pa mogu preci ove gumene sto su nizi heaaz0r: twingo je raja sto se tice toga tarik_91: kaci mi prednji most, on mi najnizi heaaz0r: pomjeris zadnje sjediste komotno hahaha tarik_91: kod twinga mozes prednja sjedista oboriti skroz tarik_91: i uklopis sa zadnjim sjedistima tarik_91: a zadnja oboris u gepek tarik_91:
devkee: ooo taree mafijooo N1troTDI: ako hoces spavat moras gepek otvorit da mozes noge pruzit N1troTDI: hahah tarik_91: zavisi na koju se stranu okrenes tarik_91: N1troTDI: hahahaha tarik_91: otvoris brate krov devkee: vidi ga sto me kulira devkee: ma ja.. ubi ga poso tarik_91: ma da mi je ovu g klasu zavrsit
tarik_91: ja planirao za utorak tarik_91: kad eto sutra to nesto devkee: a boze moj.. devkee: neka posla da ga nema , ne bi bilo para xD tarik_91: bilo je ovo gotovo...nego sad ja nesto serem devkee: :S devkee: gledam ti u projektima PassatVWB3: Ima li ovdje fanova zelje devkee: vidim imas ovu bass kutiju devkee: sto je nismo maloprije testiraliiiii ? tarik_91: zato sto mi je u sobi devkee: tarik_91: btw neka komsinica ti je izlazila na prozor tarik_91: preko puta tamo devkee: pa ja.. ova mahalusa devkee: da vidi sta se dogadza tarik_91: valjda spavala zena devkee: to je regularno devkee: aha.. spavala pored prozora devkee: samo mahala
PassatVWB3: ja zbavio li woofer 20cm 400w, valja to spojit da makar nesto svira devkee: meni treba bass kutija , ne mogu vise visokotonci pocnu krcat tarik_91: kod mene su navikli devkee: pa gledam.. PassatVWB3: pa napravi devkee: ma brate navikli su i kod mene zbog onog tunera.. al brate tarik_91: ma nije belaj kutiju sloziti devkee: to je normalno... mahaluse sve xD devkee: mislis? devkee: kad cemo slagat , sta mi treba od pribora devkee: i kolko para su ti ruke tarik_91: a ne mislim nego znam PassatVWB3: Kod mene samo jesi li malo jace gas dao odmah te ogovaraju sutradan. Onaj lud, gasa kola, poginut ce vozi 150 tarik_91: samo treba preracunati ovisno o wooferu kolika treba PassatVWB3: bio je onaj program PassatVWB3: za racunanje tarik_91: ma ima moze se na netu naci tarik_91: i onda hoces li kompresiju ili port devkee: daj tare skontaj mi to.. da sastavljamo ba PassatVWB3: port je bolji, stavi port
tarik_91: odes do pennya ili fruktasa da ti ljudi izrezu od mdf-a komade tarik_91: slot port zakon tarik_91: stavis prvo silikon pa posarafas devkee: cek cek PassatVWB3: samo imas li mjesta u pezou, kod mog komsija samo stane kutija sa zvucnikom i to je to tarik_91: i opet silikon iznutra devkee: sta da mi odrezu , a bas mi starog znaju ti dole sto rade na cnc masinama devkee: sta mi treba ? devkee: ima pasate ima tarik_91: pa kad skontas kolika ti treba kutija tarik_91: skontas dimenzije PassatVWB3: U karavanu ima mjesta za 10 kutija tarik_91: i odes da ti ljudi izrezu komade devkee: po tebi* sta mislis koja je idealna ? devkee: ti si bog za takve stvari XD heaaz0r: jel to u velesicima u pennyu devkee: u Vogosci xD tarik_91: nema u velesicima tarik_91: imas u vogosci, al onaj neki celavi nadrkan lik pa mu mrsko bude nekad rezati devkee: i ja msm.. ne rezu gore
heaaz0r: hahah tarik_91: fruktas tito heaaz0r: kontam da nije kod mene u mahali tarik_91: il brate odemo do dine u cebosu tarik_91: odradimo komplet od plexija 20mm devkee: ja ? devkee: i? tarik_91: i bude providno devkee: kako cemo zvucnik nac ? sta tarik_91: to vala nikad jeftinije nije bilo devkee: i kolko bi me izaslo to ? devkee: taj sport xD ? tarik_91: ma mozes imati tapaciranu kutiju za petobanku tarik_91: sad koji woofer, pojacalo...tu ti je ona koliko para toliko muzike devkee: ima tuba onih devkee: upravu si devkee: znam da mi treba neka bass kutija , ne mogu vise ovi da izdrze PassatVWB3: i zvucnik i pojacalo mozes naci za 100KM bas dobar tarik_91: btw vidio si koja mi je visina auta tarik_91: racunaj na to jos 35-40kg muzike
tarik_91: koju sam izvadio devkee: grrrrrrrrrrrrr :$ devkee: ocm rizva.. bolesno ti je auto devkee: rama devkee: drama* tarik_91: nedo bog pun rezervoar nasut devkee: hahahah devkee: ao dao bog PassatVWB3: Moram kad dodjem gore da vidim to cuvenog twinga devkee: dao dao* devkee: e moj karavanu devkee: ja bi sad kreno ocm PassatVWB3: ma i ja bi al nemam goriva devkee: eh.. PassatVWB3: Ako bude plata u oca sutra, prekosutra sam gore devkee: os ti karavana devkee: teska mrcina PassatVWB3: hahahah ma ne trosi on, imam ja malo tesku nogu, al ne uzme opet tarik_91: gdje budes ti? PassatVWB3: U semizovcu
devkee: dze ba u semizovcu?= tarik_91: pa eto komsije ste devkee: aaa jel to kod one rodice devkee: rizva !! tvoje godiste ocm devkee: eto brate pa da znas PassatVWB3: ama dole pored svraka znas ima onaj most za svrake lijevo, ja odem desno malo. Ma kod tetke budem PassatVWB3: Znas li amela colakovica devkee: e ja idem liejvo PassatVWB3: tarikovo godiste devkee: imas most , lijevo , desno devkee: meni je lijevo PassatVWB3: e gdje si u svrakama devkee: nisam ja tamo PassatVWB3: aha devkee: sam ispod ahmedspahic pumpe devkee: kod zeljeznicke stanice devkee: 5 metara od stanice tarik_91: koje sad rodice devkee: e bgm ima karavan rodicu pravo lijepu PassatVWB3: aaa znam sad gdje j
tarik_91: ma ja znam tarik_91: ima i devke rodicu kod mene u komsiluku Datag4: E to to tarik_91: dvije devkee: hahaha devkee: cuj ga , cuj ga hahahah PassatVWB3: kakve su tarik_91: ako cemo se prozivati devkee: hahahhahahahahah devkee: e dobro dobro tarik_91: jesi poselamio ono neki dan tarik_91: kad sam ti rekao devkee: zoPe devkee: koga..almu devkee: aa jesam devkee: i ona pita ko tacno , i ja sam nekako objasnio , dal je skontala neam pojma hahah Datag4: Ooo lijep alma PassatVWB3: Sve zabranjeno pusenje devkee: pa ja zabranjeno pusenje ti je u bolnici tarik_91: davno je to bilo
Datag4: Golemo i ovo hahaha PassatVWB3: I na stanici kod nas tarik_91: sjecam se ja alme tarik_91: hahahhaha Datag4: E moj devke udji nekad u wc u bolnici, vise dima nego u kaficu devkee: hahah , neka neka PassatVWB3: Hahahahah, kod nas ima posebna prostorija PassatVWB3: hahahahaa tarik_91: gluho bilo cuj bolnici devkee: data znam prico mi buraz kad je bio u bolnici , haha puse u wcu devkee: ko da su u zatvoru na smjene hahahah Datag4: Cudna ne stvar ova cigara, maku joj Datag4: Majku joj* devkee: haha jeben porok xD devkee: karavan hos kupit kastofon .. panasonic mp3 ? PassatVWB3: Ma ja sam se fala bogu rjesio jos u prvom srednje devkee: dao bi ti ga jeftin , nov ocm PassatVWB3: Imam brate kasetas kenwood devkee: jeftino* PassatVWB3: al posto je
Datag4: I bolje ti je, ja evo pokusavam devkee: 40 maraka devkee: nov svega mi devkee: miriše na nove zice one Datag4: Cak sam na desnim vratim platno do kedera sprzio haha devkee: jel karavanuuuu Datag4: Reci mu da je volvo, odma ce ti odgovoriti Datag4: Slab je na volvo haha devkee: VOLVAS ! tarik_91: koji cd-ovi dodju? devkee: treba frajera poslat u bolnicu na odvikavanje od karavana devkee: rizva jel mene pitas? PassatVWB3: ma nemam sad para tarik_91: jes, koji dodju PassatVWB3: jebe me net pa nmg da odgovorim devkee: kako mislis koji dodju ? hha PassatVWB3: Pa jesu li mp3 devkee: jes jess tarik_91: pa ovo saban, halid i to PassatVWB3: ima li aux
tarik_91: jel dodju neki cd-ovi tarik_91: ili samo uredjaj devkee: dodju , sprzit cu ti muzike devkee: ahha tarik_91: uuuu devkee: joj karavan jest ti dobra ova rodica lejlaaaaaa tarik_91: kod edina, ona bijela astra tarik_91: kupio auto sa zaglavljenim cd-om unutra tarik_91: i to audio devkee: ja tarik_91: ima 20 pjesama PassatVWB3: Ja sabana kad pustim odmami pocne auto vise trosit, doduse sad ne pustam nista jer nije spojeno devkee: hahahahahah :SSS tarik_91: ovo zadnjih par dana kako vozam astru preslusao milion puta PassatVWB3: Ja cu to direktno spojit, valjda se nece zapalit devkee: eto nek izvadi taj nek stavi ovo tarik_91: de da vidimo tu rodicu tarik_91: samo baci mi na fb-u da ne eksponiramo Datag4: Kod mene je mp3, gledam da nesto sa usb uzmem tarik_91: ma ide svakako alpine dvd, navigacija pizdarije
tarik_91: samo blenda da stigne devkee: devkee: hocul ja ovo ikad prodat boze boze haha PassatVWB3: Kod mene kasetas al ima izlaze za pojacalo, i ja sa njih napravio aux Datag4: Ili se meni cini ili je muzika sa cda duplo jaca od muzike sa fm transmitera PassatVWB3: Ma daj ga meni sevapa ces zaradit devkee: brate logicno da je jaca devkee: transmiter koristi radio stanicu devkee: i daje ti zvuk sa usba npr Datag4: Al jel realno da je ovako jaca devkee: a cd je cist zvuk Datag4: Dns skucajno upalim cd ubija muzika na transmiteru tu i tamo devkee: ja koristim transmiter i kad hocu krenut prvo podesim frekvenciju pa idem PassatVWB3: Kod mene neko onaj upaljac odspojio, nema zica nikako na njemu, ja stavio transmiter ono nista tarik_91: joj devke, koji me djavo tjero da se ovoj azri jaavim...opra na ruke Datag4: Sta je sa playerom koji ima usb ulaz devkee: pa ja.. karavan devkee: azra cek jel to ONA AZRA Datag4: Isplati li se to devkee: aaaaaaaaaaaa
tarik_91: ma ona plava brate devkee: plavka! PassatVWB3: halo momak idi napuni akumulator, trebat ce ti devkee: aaaaaaa kumeee tarik_91: kupi u penny-u upaljac sa svim onim, nadji dvije zice iza i napravi sebi devkee: isplati data tarik_91: i ja sam tako devkee: danas vecina raje uzima sa usb ulazom devkee: a mos i od mene kupit dobar kastofon za 40 km xD PassatVWB3: ma iam ja upaljac, al nigdje zica, nmg cak ni za radio da nadjem tarik_91: ma mora biti nedje devkee: pa kupi kod mene , orginal roba haha tarik_91: a devke ova azra zivi u ruznoj ulici, ima rupa tarik_91: pa mi se ne ide PassatVWB3: ma dovest cu direktno tarik_91: zao mi kugli i stabilizatora devkee: hahaha Datag4: Ma imam jarane mp3 blaupunkt, al opet fm transmiter koristim devkee: e ne znam.. uzmi oktaviju :$ devkee: brate za onaku trebu idem dze hoces