edoze: pa to opet dodje na 150KS onda... nista strasno...al ide bolje od golfa 5 2.0tdi
Anes_mo: pa od te alfe
allroad: normalno da ide
allroad: a pa jesam al eto proziva me da je nesto dizo mape bla bla zajebaje samo da dodjem bezveze haha
Anes_mo: ma sta ce alfa sa tdi-em
edoze: golfove redovno istresam... kod mene su gume lose... imam nove al cekaju proljece
edoze: ne znam koliko kod tebe ima ks al mislim da si brzi
allroad: e pa s novim mora da krene dobro
allroad: ma jasta sam nego brzi pusti amara
allroad: voli mene raja prozivat tako haha
Anes_mo: a neku vece po onom programu 15.6/7 alfa ide
edoze: ide fino i njegova...izbaci se kraj mene drugom fino i poravna...i krenuo je odmicat...brzi je nema sta...al meni drago sto je jedva haha...mislio sam da je njegova 150KS kako ide...al opet se vrto oko te snage...u mene je sve stock..i 16ke
allroad: http://i67.tinypic.com/154vukj.jpg
Anes_mo: hahaha
allroad: njegova je 120 mjet i remap ima
allroad: ima sigurno 150-160 KS jer je to noviji motor malo i ide pofino bolje od 115 KS 1.9
allroad: i ima prostora jos za dizat snagu
PassatVWB3: ¸Mali miselinko
allroad: al je teska 1300+ kg
allroad: sa amarom 1290 pa eto
Anes_mo: pa od te alfe
allroad: normalno da ide
allroad: a pa jesam al eto proziva me da je nesto dizo mape bla bla zajebaje samo da dodjem bezveze haha
Anes_mo: ma sta ce alfa sa tdi-em
edoze: golfove redovno istresam... kod mene su gume lose... imam nove al cekaju proljece
edoze: ne znam koliko kod tebe ima ks al mislim da si brzi
allroad: e pa s novim mora da krene dobro
allroad: ma jasta sam nego brzi pusti amara
allroad: voli mene raja prozivat tako haha
Anes_mo: a neku vece po onom programu 15.6/7 alfa ide
edoze: ide fino i njegova...izbaci se kraj mene drugom fino i poravna...i krenuo je odmicat...brzi je nema sta...al meni drago sto je jedva haha...mislio sam da je njegova 150KS kako ide...al opet se vrto oko te snage...u mene je sve stock..i 16ke
allroad: http://i67.tinypic.com/154vukj.jpg
Anes_mo: hahaha
allroad: njegova je 120 mjet i remap ima
allroad: ima sigurno 150-160 KS jer je to noviji motor malo i ide pofino bolje od 115 KS 1.9
allroad: i ima prostora jos za dizat snagu
PassatVWB3: ¸Mali miselinko
allroad: al je teska 1300+ kg
allroad: sa amarom 1290 pa eto