Anes_mo: i samo prespoj
Anes_mo: ili ako su one male iglice mozes gurnut stopice u njih
Datag4: A jel problem da sad presjecem kabal negdje kod prednjih vrata pa da prespojim i do playera vucem
Datag4: Ili da uzimam novi kabal pa da kabal bude u komadu od playera do zadnjih vrata
edoze: od plejera do vrata
Anes_mo: mozes prespojit tu zicu sto si vec poveo od zadnjih vrata
Anes_mo: od prednjih ostavi kako jeste
ArminZe: Imal koga
ArminZe: Zanima me jel neko zna koju zicu prekida onaj prekidac na vratima, koji jad se otvore vrata upali svjetlo u kabini
ArminZe: Plus zica je na njemu je li tako ?
edoze: trebala bi bit +
edoze: minus ti je sasija
ArminZe: Aha, hocu na astri da stavljam onu rasvjetu pa mi treba ta struja. Danas sam bio gore i kupio sam 6 modula, 4 za golfa i 2 za astru,pa kontam kasnije da stavim na astru pa ce biti slike
ArminZe: Praksa na astru hahah
edoze: uzmi struju s krovnog osvjetljenja
edoze: iz krova
edoze: ne s prekidaca
ArminZe: Nema kod mene ti na astri, neko je nekad siber pravio i tako da to gore vise bije u funkciji, nema plusa nikako gore ..
edoze: onda probaj na prekidac... tj. probaj spojit diodu kad rastavis prekidac... na izlaz... vidi hoce li radit... mozda je negdje prije toga prekid
miki007: pozz
Anes_mo: ili ako su one male iglice mozes gurnut stopice u njih
Datag4: A jel problem da sad presjecem kabal negdje kod prednjih vrata pa da prespojim i do playera vucem
Datag4: Ili da uzimam novi kabal pa da kabal bude u komadu od playera do zadnjih vrata
edoze: od plejera do vrata
Anes_mo: mozes prespojit tu zicu sto si vec poveo od zadnjih vrata
Anes_mo: od prednjih ostavi kako jeste
ArminZe: Imal koga
ArminZe: Zanima me jel neko zna koju zicu prekida onaj prekidac na vratima, koji jad se otvore vrata upali svjetlo u kabini
ArminZe: Plus zica je na njemu je li tako ?
edoze: trebala bi bit +
edoze: minus ti je sasija
ArminZe: Aha, hocu na astri da stavljam onu rasvjetu pa mi treba ta struja. Danas sam bio gore i kupio sam 6 modula, 4 za golfa i 2 za astru,pa kontam kasnije da stavim na astru pa ce biti slike
ArminZe: Praksa na astru hahah
edoze: uzmi struju s krovnog osvjetljenja
edoze: iz krova
edoze: ne s prekidaca
ArminZe: Nema kod mene ti na astri, neko je nekad siber pravio i tako da to gore vise bije u funkciji, nema plusa nikako gore ..
edoze: onda probaj na prekidac... tj. probaj spojit diodu kad rastavis prekidac... na izlaz... vidi hoce li radit... mozda je negdje prije toga prekid
miki007: pozz