Eldinba2000: Kad voda curi u autu neki kazu ubaci jaje da prokuha i gdje je curilo da ce se zacepiti rupica jeli to istina?
PassatVWB3: hahahahahahahah
PassatVWB3: Predstavi se fino u podforumu novi clanovi
liaar: oj bože baš si 2000 godište
liaar: pa šta jaje kad prokuha postane tvrdje od zeljeza ?
Eldinba2000: Pogledaj jarane prije sta sam pisao 2000 god pise jer sam pisao za auto koje je 00 g.
r32user: to ti je stari fazon, i radi. Samo nemoj ga pokusavati jer ces napraviti ogromnu stetu
r32user: Postoje isto, aditivi koje stavis da zacepe rupe, Ali to poslije stvori veliki problem. Jer zacepe sve otvore kuda prolazi rashladna tecnost. Bude isto gusti mulj, i kao zvaka.
Anes_mo: Posoji aditiv imas ga na ep pumpama killer diht ne mogu se sjetiti naziva sive boje boca sa crvenim cepom u tecnom je stanju i zaceplja fino to papriku i jaja nemoj sipati
Anes_mo: najbolje promjenitit to gdje pusta
Anes_mo: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41iS6NrLhBL.jpg
Anes_mo: e ovaj
PeroGilera: Zdravo
PassatVWB3: Zna li neko kolika je cijena zeljeza i ostalih metala na kilu na otpadu? Imam nekog otpada pa da prodam.
PassatVWB3: hahahahahahahah
PassatVWB3: Predstavi se fino u podforumu novi clanovi
liaar: oj bože baš si 2000 godište
liaar: pa šta jaje kad prokuha postane tvrdje od zeljeza ?
Eldinba2000: Pogledaj jarane prije sta sam pisao 2000 god pise jer sam pisao za auto koje je 00 g.
r32user: to ti je stari fazon, i radi. Samo nemoj ga pokusavati jer ces napraviti ogromnu stetu
r32user: Postoje isto, aditivi koje stavis da zacepe rupe, Ali to poslije stvori veliki problem. Jer zacepe sve otvore kuda prolazi rashladna tecnost. Bude isto gusti mulj, i kao zvaka.
Anes_mo: Posoji aditiv imas ga na ep pumpama killer diht ne mogu se sjetiti naziva sive boje boca sa crvenim cepom u tecnom je stanju i zaceplja fino to papriku i jaja nemoj sipati
Anes_mo: najbolje promjenitit to gdje pusta
Anes_mo: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41iS6NrLhBL.jpg
Anes_mo: e ovaj
PeroGilera: Zdravo
PassatVWB3: Zna li neko kolika je cijena zeljeza i ostalih metala na kilu na otpadu? Imam nekog otpada pa da prodam.