Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
madmono: sta se ovo desava po ghradu madmono: gradu gdje se god okrenes ker stoji VR6Boki: prijavi ih sintorima madmono: hahahah madmono: mislim na one kerove madmono: u uniformama madmono: hahahaha soffa: maa dee sjete se kad neko izgine
N1troTDI: đeste hahari Golf_GTI-16v: Vozdra raja Golf_GTI-16v: Da li neko zna o ovom zatamnjivanju stakala, kakav je zakon, sta ? Golf_GTI-16v: Jednu kazu jedno, drugi drugo Carbon.: sve iza ledja vozaca se smije zatamnjivati Carbon.: zadnja sajba i zadnja bocna stakla Golf_GTI-16v: Kad sam vozio dvicu, policija me zaustavila i htjeli da pisu kaznu za stakla Golf_GTI-16v: ja ogulio sve folije Golf_GTI-16v: znaci sad je normala, to mi je trebalo soffa: mislim da ne daju zadnje sajbe MaHa Styling: daju MaHa Styling: kod mene na mercu je i zadnja zatamnjena doduše malim procentom MaHa Styling: kad me je zaustavio malo me peglao radi prednjih MaHa Styling: i rekao fin si momak aj bježi Golf_GTI-16v: haha ma ima kretena pegla te, da bi rekao evo i 10km na kafu Golf_GTI-16v: Meni neki dan zaustavili i traze komplet sijalica, ja izvadim iz torbice komplet reko evo ga Golf_GTI-16v: ze nije komplet hahaha, fali 1 sijalic ahaha Golf_GTI-16v: kaze* Golf_GTI-16v: ja reko pukla mi maloprije evo sisao u grad da kupim hahah, sjebo se Golf_GTI-16v: Kaze sretno ahahah
zadnja-kocnica: Sta je ovo svima auspuh u problemima zadnja-kocnica: Kod mene stoji na jednoj onoj kopci zadnja-kocnica: vamo kod ispusne grane a31.8t: meni se raspo srednji i do izduvne grane puca ko cips ka se stsne a31.8t: kad se stisne zadnja-kocnica: I kod mene je tako na ovome sada od benzinca pa malo malo vareno pa cas siri cas tanji zadnja-kocnica: pa planiram to resit ovi dana ubacit sve od dizela a31.8t: klasika trebo si ganjat kakav gti zadnja-kocnica: nista brate izbacio 1,6b stavio 1,6d a31.8t: u dvicu je mjera 1.8t a31.8t: skoro sam prodo elekronsko kuciste gasa momku u dvicu ubaci motor gas mu fali obecemo me pozvat na testnu voznju ali nista heheh a31.8t: zvacu ja njega zadnja-kocnica: Carbon.: 1.8t je ekstra motor za dvojke madmono: ma cuj zadnja-kocnica: #evosvetrcim
PassatVWB3: vozdra raja, ne radi mi desno stop svjetlo i svjetla za tablicu, zamjenio sijalice, grla, pregledo osigurace, sve zice i nece. Zna li ko ovako bubnut sta bi moglo biti zadnja-kocnica: da nije hrdja PassatVWB3: Ozbiljno pitam, sinoc su m za to napisali i to komsija PassatVWB3: kaznu* zadnja-kocnica: bgt draga zadnja-kocnica: uvik neke kazne oko svjetala zadnja-kocnica: jebo ti takve komsije PassatVWB3: ajd da sam makar znao da mi ne radi, nego zaustavi lik kaze gdje si komso ne radi ti nazad nista. Ja izadjem vidim samo radi lijevi stop. Reko mogu li odmah zamjenit kaze moze. Ja zamjenim ne radi opet i napisa kaznu PassatVWB3: Reko de ba komso imam 2km o kuce napravit cu, kaze jbg nisi ispravan zadnja-kocnica: supak PassatVWB3: To je ist onaj sto me jebavo za traktorza svjetla, a ima traktor bez papira PassatVWB3: traktorska* zadnja-kocnica: PassatVWB3: Ne moze me covjek ocima zadnja-kocnica: jos ce on tebe koliko puta jebat PassatVWB3: nek jebe, nece jos dugo hahaha PassatVWB3: kaze sto nisi stao na stopu, a pola 1 navece nigdje nikog hahahha zadnja-kocnica: ja ne znam kakv problem radis kako se istices u prometu da te uvik zaustavljaju zadnja-kocnica: jos u svome gradu PassatVWB3: zato sto ima isti passat sto taxira nelegalno, doduse limuzina, al ista boja sve
PassatVWB3: pola kile tegova ono normala N1troTDI: uhvati ga jednom i izrokaj ga MaHa Styling: đe si nitro sukurčino stara PassatVWB3: nitro moze ako ces ti na sud mjesto mene MaHa Styling: hahahahah PassatVWB3: nije meni krio jbg, ne radi i sta cu, al fazon sto on radi se i niko ga ne jebe ni zasta, meni se sjebe elktronika i kazna PassatVWB3: krivo* MaHa Styling: a jbg brate u tom trenutku nisi bio ispravan.. PassatVWB3: jbg, znam MaHa Styling: i ja bi te kaznio da si mi brat :d MaHa Styling: hahaha PassatVWB3: al odavno on se nesto menra, mozda zato sto sam mu upropastio kamaru poslova sa traktorom N1troTDI: jebo sud