Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
soffa: prevest cu ti ja kokain kokain soffa: hoces jos MaHa Styling: ja sam tih auta vidio i provozao ovo ljeto to nije humano soffa: kokain kokain soffa: i et tako sve smrce kokain PassatVWB3: to i znam 2kg kokaina i nesto jos haha soffa: ojj all znam PassatVWB3: guci sombrero soffa: jel iko jos ubacio elekto motor u dvojku PassatVWB3: jes jedan u kadeta PassatVWB3: hravat PassatVWB3: hrvat soffa: jaa cuu masinu za ves ubaciti soffa: kad upalim centrifugu da misle kerozin trosim Anes_mo: jeste vw MaHa Styling: najjače auto što sam vozio PassatVWB3: kopira ekrema jevrica
MaHa Styling: kod nas efendija krenuo a ovi piju i meze, kaže sakrij pivu eno hodže , ma sakrij ti mezu neće hodža pive PassatVWB3: stari vic ahahahaha MaHa Styling: jarane MaHa Styling: šta sam sinoć sanjao MaHa Styling: upišao sam se od straha PassatVWB3: hahahahhahah PassatVWB3: ja samo sanjam tiplove mamu im svaki dan ubacim 8000 komada MaHa Styling: sanjao da su me stavili u tepsiju na vrh munare i da su me okretali PassatVWB3: hahahahahahahaha soffa: aaa subhanallah dijete soffa: PassatVWB3: hahahahaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaa soffa: nema vakat je meni leci PassatVWB3: e sta sve necu cuti jbt hahahaha Anes_mo: ograjiso maha sjeo u 126 soffa: hoce piju puse drogiraju se soffa: teraviju klanjaju nepoznanici soffa: maha leti po dzamijama MaHa Styling: HAHAHHAAHAHAHHAHA MaHa Styling: pa jarane to samo meni može u san doći
soffa: maa jebat i desanku usjale ove male po komsiluku soffa: ne smijem radi nene i djeda da ih ***** soffa: j... soffa: kazu famelija soffa: famelija muda PassatVWB3: hahahahaha ma famelija je onaj ko vecera sa tobom MaHa Styling: komšiluk se ne jebe soffa: zato mene komsiluk jebe soffa: all zeni se i sofa do nove soffa: dosta je i emni bilo soffa: bit ce vlage ima da ozebem soffa: PassatVWB3: ja necu do 28 PassatVWB3: a tek mi 19 soffa: moda neces ni do 38 soffa: nikad se ne zna soffa: mene jedna zaskocila zamal se ne objesi PassatVWB3: ma znam stari u 29 brat u 28 soffa: budala je kose nama oeni soffa: jedino bi angelu merkel zenio u 19 godini
soffa: MaHa Styling: sofa koliko imaš godina? soffa: stan u frankfurtu i dva mercedesa da mi prepise PassatVWB3: ma sta ce baba soffa: ii kit kat fabriku cokolade soffa: soffa: 26 soffa: ma jebe mise fax sam gotov spicko stid me cura mi prije posao dobila soffa: treba radii soffa: nema smisla soffa: da se jos zenim soffa: MaHa Styling: dobar si hahah soffa: allii bar cu biti inzenjer rudarstva soffa: karine i rudara soffa: soffa: all et djed bio otac sad i ja soffa: mada sam vise volio fizioteraputa soffa: soffa: et opet ko sabit
PassatVWB3: Ma ja samo sofer ili slovenija, nista bosna MaHa Styling: bosna je talašika PassatVWB3: ma samo bjezat odavde soffa: maa ne placa se posao koliko se radi PassatVWB3: ja umrem za 520km soffa: a i nisu nam standardi neki soffa: u njemackoj zaradis a i potrosis hrana nije skupa al,zato kirija rezije soffa: all ugodniji je zivot PassatVWB3: Ma meni samo da se slovenije dokopam soffa: glededam prekovremeni rad se placa onda satnica u nocnoj smjeni veca za 30 procenata PassatVWB3: a jbt, kod nas prekovremeno ako radis, onda ne radis jedan dan soffa: gdje ima u bosni da za sat zaradis 13 eura PassatVWB3: ili sate zaisi koliko si produzio soffa: jest kad,imas,porodicu onda je sve to tamo rasrtkano soffa: svako sebi ode trening skola onda jedno prva smjena drugo nocna PassatVWB3: ma ja za sat zaradim 2.40km PassatVWB3: jbg tako je to soffa: all sad ti kazem zato cigare ovdje 4km soffa: tamo su 5eura PassatVWB3: nit pijem, nit pusim, jebe mi se
soffa: ko god kaze tamo je tesko valja raditi soffa: pa normalno da valja et mi ovamo ko princeze PassatVWB3: Ma sve jato znam, al tamo te makar plate soffa: kakvih je princezi otislo cistiti govna pa sve po fb usminkane sa novim mob i majcicama soffa: covjek bi rekao one su doktori nauka tamo PassatVWB3: pa logicno soffa: sto se tice drzave nasa drzava je prelijepa al je standard muda PassatVWB3: Kod nas u zadnji jmjesec otislo vani 10 ljudi soffa: jedino dobro sto imamo vise te slobode soffa: kod mene svaki dan neko ide PassatVWB3: ma samo nek se ide PassatVWB3: a jebo slobodu kad nemas para soffa: najgore sto omladina ode ostaju stariji roditelji ljudi sebi ne mogu avlije pokositi soffa: sve ima orednosti i mane soffa: valja se u njemackoj naraditi ako mislis penziju steci PassatVWB3: jbg, znam kako je, i meni stari govori kako au ja bez tebe, jer sve ja radim, liku 62g, al sta cu soffa: aa il ti ledja odu il odes na psihickoj bazi soffa: ma ima omladine posalje svojim plati neko da se to sredi soffa: a ima ih zaborave ko ih je 20 godina hranio PassatVWB3: pa normala, snadje se