Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PassatVWB3: pa logicno PassatVWB3: i to turbo dizel N1troTDI: auu N1troTDI: leti PassatVWB3: Neki dan ja kreno na poso, kad pred prodavnicom stoji njegova dvica na sred puta jedan tocako pravo jedan desno hahaha N1troTDI: hahaha N1troTDI: kaze meni taj sto me izvuko,zadnje gume su ti odlicne hahah PassatVWB3: Kaze de da ga preguramo pored da ne smeta pa cu pravit nekad hahaha PassatVWB3: hahahhaha treba nekad i gume zamjenit N1troTDI: prednje promijenite ja govorio starom treba i zadnje N1troTDI: kaze mogu one još PassatVWB3: hahahaha eto mogu N1troTDI: ja ga nazvo reko u kanalu smo ja i sprinter hahah N1troTDI: kaze on pa ja trebamo gume promijenit slabo drze PassatVWB3: hahahahahaha zadnja-kocnica: PassatVWB3: anti ne radi tastatura, samo smajlije ubacuje hahaha MaHa Styling: ZureVW: Kako su izbori prosli? MaHa Styling: nešto me ***** boli hahah
miki007: jebo izbore ZureVW: hahah to je to ZureVW: vozal se sta? MaHa Styling: ko im jebe mater nisam izlazio nit namjeravam MaHa Styling: ma ne izlazim iz merca otkako ložu sipam MaHa Styling: hahahahaha miki007: ja izaso i iskrizo listice i na poso miki007: ja neznam sta da radim golfu ZureVW: sto se mene tice treba izac na put malo ova kisa pomastila put PassatVWB3: jebe li se ta ZureVW: ja sad isao malo drugom slajdra covjece miki007: skroz slabo vozam u zadnje vrijeme sjebo sam ga totalno ZureVW: ko vr6 ZureVW: uz brdo idem trecom vratim ga u drugu slajdra miki007: stavi gume za kisu PassatVWB3: Ma slabo je to PassatVWB3: Kod mene camber ko za drift ZureVW: zimske su vec na njemu PassatVWB3: dot 2010 PassatVWB3: hahahhaa
ZureVW: ali cado dere gume miki007: kod mene slajdfra u kojoj os brzini ZureVW: nisam ja od onih sto auto krpare ZureVW: naprijed svake zime idu nove gume PassatVWB3: to nesto na moj racun hahah ZureVW: hahaha ZureVW: jbg pronasao si se nisam ja kriv miki007: ja svako dva mjeseca druge gume stavljam PassatVWB3: dobro dobro ZureVW: i nas svake sekunde zajebavas ovjde MaHa Styling: ja stavljam svaka 3 mjeseca gume PassatVWB3: Jbg valja skupit 3000 za vozacku PassatVWB3: ne moze se ulagat u auto miki007: meni zice ispadnu i moram druge gume ZureVW: hahaha ZureVW: kad je jaran uzeo alfu PassatVWB3: meni prednje dot 2013 sara 2mm, zadnje 2010 sara 4mm plastika ZureVW: za sedmicu dana dva put gume mijenjao PassatVWB3: A na traktoru sara 2,5 cm miki007: passat sta mislis kakvo je rjesenje najbolje kad se krak iskrivi
PassatVWB3: ma vozi dok se ne raspadne hahaha ZureVW: najbolje je da glumis kao da se nije iskrivio miki007: hahahha PassatVWB3: ispravit ga hahah miki007: ispavi ga i smoto se ponovo PassatVWB3: jbg, pojacaj ZureVW: pise jedan na forumu za cetvorku golfa, kaze ide dobro ali kad pogledam na retrovizor cadi mi puno ZureVW: jedan mu odgovorio skini retrovizore i rijesen problem PassatVWB3: kod mene ne cadi nista hahaha miki007: nije ni kod mene tdi u dzeti cadio ZureVW: kad ga dobro vozis nema on kad ni cadit PassatVWB3: Kod mene jedini dizel u selu sto ne cadi hahaha, kaze komsija pa mora tako jer ti sav dim izadje napolje dok dodje nazad do lonca ZureVW: hahahahah miki007: ali kod lige golf cadi auuu PassatVWB3: pa jbg 200ks miki007: nekidan ga stisnu oblak dima iza njega ZureVW: kod dizela je jako kad ga malo ulijenis i onda mu pun gas spuris ZureVW: izvuces ga na visoke obrtaje ZureVW: ko zeljezara zacadi PassatVWB3: ma kod mene nema turba pa nista ne cadi
ZureVW: tebe pitamo za pasata MaHa Styling: tebe miki miki007: nevozim ja pasata MaHa Styling: pa koji motor ti je u autu miki007: 2,0 16v je motor ZureVW: golf miki007: dignuta kompresija na 14,5 miki007: sportske bregaste i 4-2-1 grana MaHa Styling: ja sam se žestoko navukao na 3.0 24v ZureVW: cekaj jesi li ti postavljao temu za tog golfa? MaHa Styling: i to turbo samo miki007: ja slazem drugog golfa i 90% ce biti turbo miki007: zure b miki007: ima tema al nepisem ja nista miki007: mrsko mi PassatVWB3: valja sutra na posao jbt PassatVWB3: danas citav dan u sumi ZureVW: ma sjecam se ja msm da sam citao temu malo MaHa Styling: ma to, i ja sam takav, jebat ga, kad se završi projekat bit će na prvom tuning showu ZureVW: ma jebes projekat bitno je da se vozi
ZureVW: i uziva miki007: ma iduca sezona sam na sr ZureVW: sta imam kome pokazivat sta radim miki007: ma nevolim ja pokazivat miki007: ljudi promeje ulje i odma post koje su nasuli MaHa Styling: ma kakvo pokazivanje miki007: ja mjesecno predjem 10 k i mjenjam ulje jedva se nakanim da promjenim a ne da pisem MaHa Styling: nadam se da ćemo se sresti nekad na sr i odvoziti ko protivnici PassatVWB3: ti sa 126 hahaha miki007: nadam se i ja da cu slozit sve do sr kako treba da radi PassatVWB3: jedino da imas 700ks na tu tezinu ZureVW: ja dodem sa pasatom i pojedem vas ZureVW: zaslepat cu vas miki007: sad za koji dan karbuse montiram da vidim kako ce da ide na njima MaHa Styling: 3.0 24v turbo sa dobrim ic i setupom i imaš 450-500 ks PassatVWB3: nista bez mojih 50kw miki007: dodaj meni MaHa Styling: miki koliko se razumiješ u mehaniku? miki007: vrlo dobro ZureVW: razumije se covjek
miki007: a u struju bas ZureVW: potajno radi za NASU ZureVW: montira spejs satlove PassatVWB3: stavlja dijelove golfa MaHa Styling: zagrijan sam za 3.0 24v miki007: jjbs nevidim dalje od juga i golvofa MaHa Styling: šta misliš o njemu? miki007: kolko je kilowata ZureVW: nema goriva u bosni za tog motora ZureVW: kod nas na benzinskoj nestane goriva mozes mislit MaHa Styling: ima raje kudi 3.0 12v a ima ljudi kude 3.0 24v MaHa Styling: 220 konja MaHa Styling: 162kw miki007: dobro to ide PassatVWB3: samo nek je puno konja hahah miki007: na toj kubikazi je i obrti jak MaHa Styling: zato i kažem, taj motor sa dobrim turbom i IC ZureVW: maha znaci ima da mijenjas gume od petka do petka MaHa Styling: i dobrim štelovanjem može dosta snage izbacit MaHa Styling: ovako ih mjenjam u 2 3 mjeseca
MaHa Styling: ne valja mi špura hahhahahahahah MaHa Styling: zajebajem se ZureVW: razbaceni tockovi haha miki007: slabo se razumim u merc al mislim da ima i on sistem kao sto je na bmw vanos MaHa Styling: a šta je vanos MaHa Styling: jarane kako sam ga spustio MaHa Styling: ovako mi točkovi stoje miki007: pomjeranje ugla paljenja ZureVW: sto stari narod kaze jebo ti njeg pije puno miki007: zakrece bregastu na visim obrtajima ZureVW: ja s dizelom mjesec dana vozim sto on za sedmicu prede PassatVWB3: ma meksikanci prave, vanos, vamos, tamos MaHa Styling: kako se kontra kosa crta stavlja MaHa Styling: de nek neko napiše haha ZureVW: /\ ZureVW: / \ PassatVWB3: kod mene prednji tockovi - nagib zadnji + ZureVW: jel to taj ugao? MaHa Styling: /-------------\ MaHa Styling: ovaj hahah
MaHa Styling: to je minus ja mislim ZureVW: kod pasata je furka /-----\ \------/ MaHa Styling: nema merc vanos PassatVWB3: gledam u slo fiat punto 1 200e regostrovan do marta, isplati se uzet 1.1 motor. Kod mene je furka svakako ZureVW: kako ja znam mercedes ima zadnju vucu ZureVW: ko ne vjerujes proguglaj malo miki007: nezove se vanos PassatVWB3: ima merc i prednju vucu ZureVW: i to sto kazes ZureVW: haha MaHa Styling: znam ali ja još nisam čuo da ima merc nešto tako na motorima kod mehaničara ZureVW: gledaj i pasat se razumije MaHa Styling: ma samo rwd PassatVWB3: sta znaju nasi mehanicari jbt hahaha MaHa Styling: ili 4matic PassatVWB3: kod nas vise niko ne ide mehanicarima, 4 matic je ko ***** za nase puteve MaHa Styling: ne naši nego njemački ja ne obilazim naše MaHa Styling: nije ba MaHa Styling: 4matic je najbolji 4x4 pogon PassatVWB3: hahaha
PassatVWB3: ma nista bez 4motion MaHa Styling: i quattro je dobar isto MaHa Styling: jebo vas vw MaHa Styling: bog te pišo ne vidite dalje od vau vau PassatVWB3: vw forever hahaha dok ne kupim sta drugo MaHa Styling: ko meni komšija ma đe si to kupio sa zadnjom vučom MaHa Styling: ti si već pogino MaHa Styling: ja zimus stavim nove gume nazad i na bjelašnicu ZureVW: jel mu se smijes svaki put kad ga vidis? miki007: jel taj motor sa k glavom PassatVWB3: i kod nas tako, mada imamo vec nekoliko mercova MaHa Styling: a on sa trojkom ispred kuće ne može da izađe MaHa Styling: 24v je elektronsko ubrizgavanje ili ti ga ajnšpric MaHa Styling: zure ZureVW: oj PassatVWB3: kod mene stari sa ladom prije drifta p puutevima, nikad nije gume mjenjo miki007: ma jebe ova auto data MaHa Styling: u facu svaki put hahha miki007: koji je to merc miki007: da lakse nadjem
ZureVW: maha jesi li ti na fb jos aktivan? MaHa Styling: ko god je jebo mu ja mater MaHa Styling: nisam brate deaktiviran mi je ZureVW: vidim ja nema mi mercedesa po vremenskoj ZureVW: reko mora da mahe nema MaHa Styling: a i broj mi je promjenjen jer sam izgubio mob a nisam imao certifikat od njega hah PassatVWB3: nemoj tako, kod nas su dobri nacelnici, ne kradu sve, ostave sta za kasnije ZureVW: jbt ni fbi ti ne moze uci u trag PassatVWB3: ja mislio maha me obriso MaHa Styling: hahahah miki007: dobar motot ZureVW: idem ja momci MaHa Styling: to mi reci ZureVW: cuvajte se MaHa Styling: neka te zure brte MaHa Styling: šta kaže auto data miki? miki007: nece biti startan merc al ce ici kad se zaleti opasno PassatVWB3: ode zure da testira amorte u passata MaHa Styling: ma brate sa turbom i ic MaHa Styling: protočnim auspuhom