Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
soffa: samo ovo motor koda je 59 ic ZureVW: moguce je da ti je onaj potenciometar otisao ZureVW: na rucici PassatVWB3: e jbg, znaci i to moram kupiti PassatVWB3: otjera me u bankrot ZureVW: pokusaj kako rasklopit pa popravi PassatVWB3: morat cu viidjet inace ne radi samo lijevo nekad, desno radi ZureVW: tako je na fordu bilo kad smo imali ZureVW: ja msm da je do kontakta bilo samo ocistit treba mozda PassatVWB3: I ja msm, morat cu sutra rasklopit i moram spojit maglenke ZureVW: oj tih sitnih poslova ima kamaru ZureVW: ali dugo je i ljeto ZureVW: ja svoje maglenke planiram osvjezit malo ocistit sociva i sjenila, kupit nove sijalice ZureVW: ispolirat stakla ona PassatVWB3: Ma ima mlion, evo zavario auspuh, sad ne znam saltat, Salto ga po zvuku, sad m cudno. I ja cu skinut ocistit sve lijepo i stavit druge sijalice, znas li koje idu ZureVW: h7 PassatVWB3: a u farove h4 ZureVW: aham ali ja cu pokusat da nadem oleo h7 ZureVW: imam te u farovima sijalice su extra PassatVWB3: kod mene svjetli losije, moram malo nastelovati sirinu, uzak mi snop
PassatVWB3: Ubio me Bog ako ja sta ovdje kontam ZureVW: hahaha PassatVWB3: znam ovo 5m da se odmaknem ZureVW: pa po pravilo 50 metara ttreba ZureVW: ali ti odmaknes 5 ZureVW: i ostale parametre umanjis takode ZureVW: npr odmaknes 5 metara i prvo poravnas visinu PassatVWB3: ma jest da ja kontam ove parametre, ma samo cu ih rasirit, visina mi je dobra ZureVW: pa izmjeris sirinu auta ZureVW: odmjeri na zidu ZureVW: i kad si 5 metara ispred zida PassatVWB3: aha ZureVW: ja msm da ide jos 6.5 cm sa strane na sirinu auta PassatVWB3: aha, hvala druze
ZureVW: jer na 50 metara ide 65 cm sa strane na sirinu auta ZureVW: stimas na kratkim PassatVWB3: aha, logicno ZureVW: eto znaci 5m od zida visina ide kao visina haube ZureVW: a sirina ti je sirina pasata plus 6.5cm sa svake strane PassatVWB3: dobro, sad sam skontao, hvala ZureVW: nista ZureVW: mada ti sebi mozes jos malo razbacit ako ti godi ZureVW: bolje je mozda zbog krivina da je siri snop ZureVW: pasati inace budu natovareni pa se odigne i kratak i visok snop nisu dobra opcija PassatVWB3: pa to i hocu, jer ovdje gdje idem nocu ima krivina dosta PassatVWB3: Ma ja vise ne tovarim u njeg ZureVW: samo rasiri sa 6.5 cm na 10 ZureVW: bit ce dovoljno PassatVWB3: dobro brate, danke na savjetima, sta bih ja bez tebe, sigurno bih prodao passata i vozao bolje ZureVW: hahah ZureVW: ma sve se da sredit ZureVW: samo mene ce mati iz kuce istjerat ako ga nastavim sredivat PassatVWB3: Ma znam, al jedno uradim drugo se pokvari. Mene tjeraju da sredjujem, jos mi s tor nesto kvari, jebe me hidraulika ZureVW: moj se ne kvari sa mehanikom
Đorđe1998: pozdravvv mpvi sam na stranici pa da vam se javim PassatVWB3: Pozz predstavi se u podforumu novi clanovi madmono: pozz ima li sta pametno ovdje PassatVWB3: Evo ima janje, naucio sam ga da mi govori nissan madmono: hahah madmono: jesi li e svaka cast fenomen PassatVWB3: ma sta ti je, nece volkswagen predugo mu madmono: ma ja ba sto krace to bolje madmono: hahaha PassatVWB3: hahahaha sad ga ucim bmw PassatVWB3:
madmono: ajde ti njaga nauci a ga poslaji kod mene na razanj PassatVWB3: ma nije problem, samo poceo je vec zaskakat, neki jebac madmono: ma jos bolje neka trosi madmono: masnoce bice ukusniji madmono: PassatVWB3: hahahahahha zbavit cu mu tegove PassatVWB3:
madmono: bolje receno madmono: aj uletim malo kasnije PassatVWB3: hahahah aj vozdra Kina: ko dolazi sutra Kina: u tz PassatVWB3: Ja necu moci, razbio sajpa nema para za show PassatVWB3: sajbu* Kina: dođi nako da parimo oči PassatVWB3: Ma nezz, volio bih doci. A zagovorio neki posao sa traktorom PassatVWB3: Vrh uradjeno
PassatVWB3: Makar bi imao najglasniji izduv ZureVW: jedna neprofesionalna PassatVWB3: makina PassatVWB3: I ja sam danao opalio jednu i fala ti za savjet za zmigavce, napravio sam ZureVW: sta je bilo? ZureVW: ma ovo ja juce sjedio na verandi i slikao onako ZureVW: pod zumom je
PassatVWB3: Ma kontakti oksidirali, ja ocistio i radi. Ja sam opalio kod skole jednu. Otna tnis i rekoh hajd jednu da opalim PassatVWB3: otisao* ZureVW: znaci ubo sam sa savjetom PassatVWB3: ubo si ko u trebu sa sickog Jos cu sutra svjetla nastimat i napravit maglenke ZureVW: heheh ZureVW: stavi ime chung lee ZureVW: igras tog tenisa ko kinez PassatVWB3: hahahaha ma suti, evo svaki dan po 3-4 sata, ljudi se samo mjenjaju ZureVW: neka neka ZureVW: sjebat ce bosna kineze PassatVWB3: Ma vidjet ces kad odem na olimpijadu. Imao sam negdje starih klipova gdje servom pogadjam cep od flase 6x zaredom ZureVW: hahah joj brata PassatVWB3: Znaci boze ZureVW: ova djeca sa vespicama su mi poceli ici na zivce ZureVW: nemaju blage veze o pravilima a idu ko ludi izlijecu PassatVWB3: Kod nas su tako, pa jedan dan policija izasla na teren i sve oduzela. PassatVWB3:
ZureVW: prvi koji se popne na haubu ide sa lica mjesta hitnom sluzbom ZureVW: policiju nece docekat ZureVW: hahah
ZureVW: neko sijelo u bosni PassatVWB3: hahahahahha svadba ZureVW: ja bio na koncertu mileta kad ide konobar sa gajbom pive ZureVW: a na gajbi naredan jos jedan red pive ZureVW: ono gajba plus ZureVW: kad nosi on do momaka iz mog kraja reko ma zna se PassatVWB3: hahhahahaha mogu mislit onih "treba" kad je pocelo kilo gore kilo dole. Da vidis ovdje gdje mi igramo tenisa ima jedna soba puna praznih flasa. Kaze rodjak kad je napunimo do vrha zovemo ove iz tuzlanske pivare da dodju po njih ZureVW: hahahaah ZureVW: imam video kad je pjevao onu cile mile ZureVW: digao neku curu 99 godiste ja mislio 95 ZureVW: cura ko avion PassatVWB3: hahahahahaha PassatVWB3: jesil je odmah zabrio PassatVWB3: zbario ZureVW: pa nisam jer sam mislio da je starioja kad sutradan meni jedna govori 99 PassatVWB3: hahahaha ma sta fali sto je starija, iskusnija ZureVW: moze svasta nacuit ZureVW: naucit
ZureVW: brzi mi prsti od mozga pa nekad pogrijesim redoslijed slova PassatVWB3: zna poteze PassatVWB3: meni otisla tastatura pa gubi slova ZureVW: kod mene tastaturi treba spomenik podignut i dat orden za izdrzljivost ZureVW: dok sam igrao igrica lupao sam i nju i miseve ZureVW: misevi su stradali ona se ne da PassatVWB3: Ja sam promjenio nekoliko miseva i 2 tastature, u njoj ima hrane za afriku PassatVWB3:
ZureVW: vidio sam ovo furka je PassatVWB3: vrh ZureVW: fino za ivicnjaka haha PassatVWB3: hahahah ne ostetis gumu ZureVW: ja sam neku noc zakacio zadnjim krajem jbt ZureVW: bio pun, a ima na jednom mjestu prelomljen asfalt ZureVW: i sve fino prode kad karabmbolka samo kvrk ZureVW: ne bi zakacio da nije uleknut teren, sad svaki put idem ukoso PassatVWB3: e jbg, pa jesi li puno ostetio. Meni stara zakacila prednji lip i slomila ga malo. Kod nas su losi putevi, rupa lion ZureVW: nisam ostetio sreca bio kamen neki ZureVW: pa karambolka njega uhvatila i povukla ga po putu
PassatVWB3: sreca ZureVW: ma ovdje put propao kad su one poplave bile i bukvalno auto propadne ZureVW: jos pasat dug pa kaci ZureVW: ali skontao sam kako treba proci PassatVWB3: ma znam kako je, kod nas svi prilazi mostovima otisli. Moram u prvu, na kvacilo i poolako preci ZureVW: patimo se ZureVW: odoh ja cuvaj se PassatVWB3: ajd idi bari sta
frenky_: extra miki007: ja neltio na ove uniroyal 2014 godina dao mi jaran za 30 km miki007: jos iglice na njima ko nove gume zadnja-kocnica: kod mene miselinke na prikolici iz 98 miki007: kod mene zadnje na golfu sava ljetne miki007: al tvrde ko beton zadnja-kocnica: nazad su sportiva u golfa miki007: kod mene neka intesa tako nekako zadnja-kocnica: stim da ja vucem rucnu zadnja-kocnica: dok mi most ne spadne jednom zadnja-kocnica: odkako sam nasao onu tipku u golfu eco-drive odmah sam je iskljucio pa sad mi se vise motor ne gasi-pali na semaforima i slicnim situacijam zadnja-kocnica: miki007: ma cuti ja nekid lamelu i korpu pokido zadnja-kocnica: odkako sam ubacio elektronsko plajnje epreporodio se zadnja-kocnica: jos da ne trosi ko vr6 bilo bi ok miki007: kod mene 16 trosi miki007: neznam sta mu je koji k zadnja-kocnica: