Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
miki007: pozz PassatVWB3: ima li koga Keraa: slabo izgleda PassatVWB3: Ma propo forum ko kurva iz 70tih MaHa Styling: đeste hahari PassatVWB3: evo citav dan sjeban ko ova kurva gore MaHa Styling: bar je šajba za njeg jeftina MaHa Styling: jebo te ono MaHa Styling: ja svog 126 prodao sa puknutom šajbom MaHa Styling: doduše zadnjom al ko ga jebe PassatVWB3: Ma suti, da je samo pola cm vise udario potrefio bi brisac, al nece mene nista dobro. Danas da udjem u njeg i odvalim steku. MaHa Styling: šteke su kod vau vau inače potrošna roba PassatVWB3: Ma znam, al samo ostade u ruci, sreca imao sam nekoliko pokvarenih i uspio sam sastavit jednu, ali nema kljuca za nju N1troTDI: hahari N1troTDI: šta ima PassatVWB3: mraza Keraa: a evo maturski se radi... haha PassatVWB3: Ja radim pomalo, imam jos nekoliko stranica soffa: Kucate haa soffa: Tucate li sta
tarik_91: jel neko slucajno vadio ata carnet za privremeni izvoz vozila? PassatVWB3: soffa tuca mene passat Datag4: Rijesi se toga haha PassatVWB3: ma suti, samo dok zavrsim skolu i zaposlim se. Odmah mi leti iz avlije
PassatVWB3: Ima li koga ođe? ZureVW: ima PassatVWB3: Zure brate ko narucen, sta mislis koliko vrijedi prednja sajba za passata ZureVW: zavisi kako se usrecis ZureVW: nove su 120 sto izrade ZureVW: polovna do 50 mozda MaHa Styling: đe ste hahari ZureVW: op sta ima ljudino? PassatVWB3: Nasao sam jednu za 50, sutra cu pitati komsiju ima li on PassatVWB3: vozdra maha MaHa Styling: kakvi ste mi ZureVW: odlicni MaHa Styling: zna li neko sa čega bi se mogle upasovat gewinde na w201? PassatVWB3: ma evo sad dosao sa stolnog tenisa ZureVW: sa mercedesa MaHa Styling: naprijed odvojeni amortizer i opruga a nazad zajedno PassatVWB3: Ma sa golfa 2 MaHa Styling: nema zure gewinde ni na ebay za ovo MaHa Styling: moraju se prepravljat ZureVW: znam da za neka auta nema
ZureVW: ne bih ti znao reci ZureVW: pokusaj progoglat koja auta imaju takav sistem vjesanja George: O/ MaHa Styling: pa ne znam, ja sam na 126 upasao sa golfa 4 MaHa Styling: ali 3 dana vario i prepravljao haha PassatVWB3: Ma golf je caba bajo moj ZureVW: za fiata tipa je sranje sistem kad sam vidio kod jarana zadnje vjesanje PassatVWB3: george znas koliko cijenij mecku ZureVW: pao mi je secer bio George: Koliko PassatVWB3: 4700 PassatVWB3: nije puno ZureVW: neko pivo sa tresnjama lafo ZureVW: samo cep miri na tresnju George: A decko bi zaradio malo haha ZureVW: obicno pivo pa haj PassatVWB3: Ma sarajevsko majka svih. Ma dobro i rijedi tih para George: Da sam ja toliko pitao i sad bi ga vozio hehe George: Vrijedi on i 8000 al ga nes tako prodat George: Ja pijem samo ozujsko
George: Zuja je zakon MaHa Styling: ja ga pitao kaže 4600 i da vozim PassatVWB3: Hahahahahah Ja ne pijem od nove godime. Tad sam se komiro, sad cu za maj opet. Picim za sarajevo i ima da me nema George: A neznam sto ga prodaje stvarno uzeo ga za 4 George: I to plazio za njim ni marke mu spustio nisam MaHa Styling: ja mu napisao zašto hoćeš da budeš 600 km dobar George: Seres PassatVWB3: Ma sigurno ga onako stavio, a maali mahnut malo PassatVWB3: maha* ZureVW: nema od ovog piva nista George: Je malo je fiju ZureVW: gorka voda George: Maha odkad si ti na mercu? PassatVWB3: Ma sta ce ti to, bolje da si erster kupio ZureVW: od rodenja PassatVWB3: maha se rodio na mercu ZureVW: lakse se skida sa heroina nego on sa merca MaHa Styling: pio hapu u mercu PassatVWB3: Jesam ih sad nakanto na tenisu, znac glavni sam baja u selu ZureVW: Đoko Novakovic?
George: Hehe ma i ja sam George: Al za sad je samo w123 ostao PassatVWB3: Brate znaci osvojio turnir u skoli. Imam 7 ca opravdanih da iskoristim. Jedino mi to ide u zvotu George: Ja nisam morao na tjelesno ni ic George: Svako malo u novinama bio PassatVWB3: Ma ja idem samo radi tenisa i odbojke. Sto u novinama George: Svaki turnir bi nesto osvojio George: Karate ZureVW: da sam neki sportas e nisam, ali kad su one vjezbe izdrzljivosti tu sam hajvan PassatVWB3: Uuu ti ko zajeban ZureVW: a ono kosarka, odbojka slavo PassatVWB3: Meni od svih sportova samo tenis, odbojku gledam kad cure igraju George: Nisam vam ja za te sportove s bilo kakvom loptom ZureVW: ma znam ja odbojku igrat, ali kad mi je volja ZureVW: tenis sam prije igrao sad nemamo stola PassatVWB3: Necu moci na show u tuzlu PassatVWB3: Mi sklepali stol ZureVW: kad je? PassatVWB3: 24 PassatVWB3: prekosutra
ZureVW: goreg piva ljudi pio nisam jebo ga led PassatVWB3: Stigla nam jos jedna c klasa u selo, jbt ko hercegovci. Zure brate prospi ga MaHa Styling: šta misliš koliko troši ovaj 2.3 PassatVWB3: Sad pred prodavnicom 2 c klase, 2 e klase, 1 ML, 1 w202 i 1 190. U pm koji su George: Nije k glava problem ona se da ustimat, problem je ako su oni dovodi zraka pukli tu dosta gubi i onda vise trosi a ne ide George: A mozda oko 11-12 MaHa Styling: 9 otvorene George: Moze bit MaHa Styling: grad 15 George: Onda je dobar sto se tice glave PassatVWB3: kupi golfa 2 dizela 4l trosi George: A nije to auto za grada brate MaHa Styling: troši al kad prdne kvočka George: Vozio sam ja audija 80 2.3 PassatVWB3: kod mene passat 6l otvorene, uspio ga spustit PassatVWB3: zar audi nije bio 1.9 George: Jest moj al ovo sam imao na kratko PassatVWB3: aha George: Auto raketa al trosi ko gusani kamin PassatVWB3: gostuje nam sanja maleticu gradu 30 aprila. Ima da ne idem
George: Maha ainspric pumpa ti pase od audija samo da znas ZureVW: juce sam ja vidio a4 ona tipa 90-ih motor 2.3 ili 2.8 ja msm ZureVW: svicarske table George: Na mom je bila od 190 George: U a4 su bili 2.6 i 2.8 George: 2.8 nepoderiv ZureVW: eh nije 2.6 siguran sam ZureVW: onda je 2.8 ZureVW: ugl audi je zvijer na sam pogled PassatVWB3:
George: Jos ako je quatro ZureVW: nezz u prolazu sam ga vidio George: Raja polo trosi ko upaljac ZureVW: kako ide? George: Ubo sam ga za grada samo tako ZureVW: jel on 1.2 eko onaj? PassatVWB3: jesi li zalijepio tablicu George: Vec sam ga vamo na zaobilaznici 150 zvoznio George: Nije ovaj je jaci 70 konja ZureVW: ima gti oznaku? haha
George: Taj je slabiji 60 ZureVW: ejs George: Ma bio sam skeptican za tri klipa, al svidja mi se zvuk i odziv na gas ZureVW: moj jaran na trojku tdi stavio samo znak gti gdje god stane kaze o jel to gti? PassatVWB3: o ko traktor ZureVW: ne znaju ljudi razliku izmedu dizela i benzina George: Pa meni svi misle da je tsi George: Jer ima sportski auspuh jos skroz zamracen ZureVW: od mog pasata su mislili da je benzin, ali ima lijep rad motora George: Ma gti i gotovo haha PassatVWB3: i kromirane opruge ZureVW: jos ide kao 1.8 PassatVWB3: greska ZureVW: ja svog moram zatamnit i branike ofarbat PassatVWB3: okvire jbm ti opruge pricam sa drugom za gewinde PassatVWB3: I ja moram branike sredit ZureVW: ja bio u tz skoro kad ide jaran sto ne voli pasate ZureVW: gleda mog kaze uf ovaj je vec dobar PassatVWB3: hahhahaha PassatVWB3: Mog svi vole kad se treba vozat
ZureVW: ja vozio do lukavca ono 80-100 kad cale preuzme u lukavcu ZureVW: do tuzle za nekih 15 minuta stigli PassatVWB3: hahahhahaha George: PassatVWB3: al me okirovi nerviraju malo je reci ZureVW: skini polo znak George: Ma ne stignem jbga ZureVW:
ZureVW: pa de stani na zeleno jbt PassatVWB3: M jbg, evo sad je vikend, Jucer sam o na vrh konjuha sa passatom, zapeo sam milion puta PassatVWB3: isao* ZureVW: pasat onaj sdi je jos gora kanta kako sam poceo cesce pasata vozat ZureVW: jest da je noviji i mjenjac je u milimetre precizan ZureVW: ali snaga je nula PassatVWB3: hahahahah dobro si skontao, ma krs zesci PassatVWB3: polozi li ti ZureVW: aham ZureVW: prosle sedmice ZureVW: danas prvi put pasata magistralom provozao soffa: george tvoj polo
PassatVWB3: cestitam, kad ces za c1 ZureVW: sdi i on razlika soffa: i deste raja ZureVW: necu sad za kamion ZureVW: mozda necu nikako soffa: sdi je za penzionera ZureVW: sta ima sofa? PassatVWB3: aha, sidje ffaso PassatVWB3: Kod mene je obicni Samo Da Ide soffa: evoo nesto pusem gurao nos u vlagu PassatVWB3: hahahahhaha ZureVW: hahah navuko se PassatVWB3: Trebao si nesto drugo, al et soffa: maa kad je sve uredu lijepo svako auto ide soffa: rodjak mi neki dan kupio dvicu 51kw ZureVW: ma ide ali turbina je turbina soffa: maa joj stenje soffa: jaa doo 100kmh soffa: pobjegnem PassatVWB3: Ma samo nek se ne ide pjehe, al mom fali turbo, kad prestizem osjeti se
soffa: i kad sam uzeo da vidim mjenjac ko ***** soffa: maa eto turbo dizel 51 soffa: bogami bolji mojj obicni soffa: sa 4 brzine soffa: osjecdm sebii ***** ako nije soffa: all ovajj sto je uzeo on soffa: ii kaze kupio golfa za 1300km PassatVWB3: ja sam sad vozao obicnogh 40kw 5 brzina, ma ide fino soffa: jaa all jos 1300 das PassatVWB3: ovaj kupljen za 350KM ZureVW: 59 kw dvice sto imaju su dobri PassatVWB3: ima nase papire i nigjde nije truho soffa: ehh to bi sebi nekad opet uzeo ZureVW: da je ovaj moj motor u dvicu ubacit derala bi soffa: sa 59 ic soffa: al orginal da je soffa: da nije ubacen PassatVWB3: Ma ubacit afn PassatVWB3: 81kw soffa: stvarno lijepo idu
ZureVW: ja idem danas petom i kroz raskrsnicu ga ulaganio i nista ne saltam ZureVW: dajes gas on prima soffa: jbg dok nadjem atest i picke materne soffa: treba kesa soffa: nije to samo ubaci ZureVW: to jest ZureVW: danas u ovoj raskrsnici neki polo mene obilazi PassatVWB3: meni u drugoj malo trza kad ide sam soffa: odmah tuu i kocnice i spustanje soffa: svee hoces jace i bolje ZureVW: ja onako petom lagano gas i stignem ga na kratko jos pocnem kocit ZureVW: pa vrati ga u 1. PassatVWB3: hahhahaaha meni nekad zakrci kad hocu u 1, a pritisnuto skroz kvacilo. Pa sad moram ono u ler pa pustit kvacilo, pa opet pritisnut i u 1 PassatVWB3: Jbt da ga ko ukrade ne bi ga znao vozit ZureVW: hidraulicno kvacilo ali si ga rashodovao malo ZureVW: kod mene ako nisi fino stisnuo kvacilo nece u brzinu ZureVW: nema sanse da ubacis ZureVW: ali zato mi se steka zeznula auto otkljucano niko ne zna otvorit hahah PassatVWB3: ne mi rade zmigavci, tacnije rucica od zmigavca. Nekad radi nekad ne radi. Zna li neko u cemu b moao biti problem. Inace skoro sam skidao volan i sve oko volana. Ja sam steku odkinuo jucer, ostala samo u ruci, al sam stavio neku staru samo da ima soffa: http://www.olx.ba/artikal/21517456/golf-2-1-9-tdi-servo-centralna-ekstra-065-383-589/