ArminM je napisao(la):struja podneses zahtjev za moju tv i onda trazis stelu,da ti dodju prije,da ne cekas mjesec dana, ako podneses zahtjev u zenici a nemas nikoga javi se,pa da rijesimo nesto
mozes zadrzat taj paket adsl-a i uzet onaj najobicniji moje tv,tj dobijes moju tv i fiksni telefon,svi pozivi prema drugim fiksnim su besplatni
ali nemoj zurit,cekaj prvi mart,bit ce izgleda promjene u paketima,danas mi stari rece,on radi u telecomu,bit ce jos nekih popusta i tako to
strujaze je napisao(la):ArminM je napisao(la):struja podneses zahtjev za moju tv i onda trazis stelu,da ti dodju prije,da ne cekas mjesec dana, ako podneses zahtjev u zenici a nemas nikoga javi se,pa da rijesimo nesto
mozes zadrzat taj paket adsl-a i uzet onaj najobicniji moje tv,tj dobijes moju tv i fiksni telefon,svi pozivi prema drugim fiksnim su besplatni
ali nemoj zurit,cekaj prvi mart,bit ce izgleda promjene u paketima,danas mi stari rece,on radi u telecomu,bit ce jos nekih popusta i tako to
hvala drug,iskreno i ne zuri mi se i ne pamtim kad upalim tv,nego ako ti ne bude mrsko kad se izdesavaju sve te promjene javi mi sta je najpovoljnije posto imas inf iz prve ruke