emirEX_sa je napisao(la):addo je napisao(la):Anaisova definitivno najbolja od svih!
slazem se
Bojan je napisao(la):Ma jok, anais ima super auto u to nema sumnje, ali pored octavie neke koja košta 50 milja maraka teško je reći da ima najbolje![]()
JD. je napisao(la):Bojan je napisao(la):Ma jok, anais ima super auto u to nema sumnje, ali pored octavie neke koja košta 50 milja maraka teško je reći da ima najbolje![]()
pored octavije kojih takvih istih ima milion na cesti, a njegova fabia je unikat
zavisi sta mislis pod "najbolje"
Bojan je napisao(la):JD. je napisao(la):Bojan je napisao(la):Ma jok, anais ima super auto u to nema sumnje, ali pored octavie neke koja košta 50 milja maraka teško je reći da ima najbolje![]()
pored octavije kojih takvih istih ima milion na cesti, a njegova fabia je unikat
zavisi sta mislis pod "najbolje"
Znaš na šta mislim!
valjaaaa...dogg....... :icon_smile:Bojan je napisao(la):@schumi mi nismo tuning klub niti styling klub, pa cak ni auti nam nisu u prvom planu u prvom planu nam je druženje i zezanje kao i međusobna pomoć.
Objasni mi onda schumi kako neko auto sa 2005. godina 1.2 motorom i 60 KS moze biti bolje od auta sa 2.0 TDI motorom sa 140 KS i chipom, 2008 godina koje ima ESP, ABS, ASR, 17'' felge, digitalnu klimu, originalne xenone...
ako cemo gledati koje je zanimljivije i originalnije auto, tu Anais naš nema premca, ali ne možeš samo tako reći da je neko auto bolje od nekog bez ikakvih argumenata
@VEKO majstore javim ti onda preko bhtuninga, a na PM mi javi kako ne mozes na forum tamo da udjes...
nova domena je .net
http://fr.youtube.com/watch?v=sdzg3fd_hfg
0g1 je napisao(la):fini autici najdraza octavia a5
muha je napisao(la):znaci i vi ste jedni od onih koji podrzavaju stock aute, znaci nista trud red rad disciplina znanje , nego samo debeli djep , odes u salon , kehnes pare i naj cool si ...
mislim WTF