CocaCola je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):@ Elmir - Sve zavisi kakvu si opremu imao
Sto se tice Tuzle, mogu reci da je sva oprema Cisco, jedna od vodecih firmi u oblasti umrezavanja, da kazem, najbolja oprema za umrezavanje i sve sto ima veze sa internetom. Jest da ce brzina biti kao na dial-upu, ali nema veze, neces biti krkan pa doci u grad na kafu da bi skidao pjesme. I oni koji misle tako, nek ne pokusavaju, jer ce im MAC adresa biti blokirana , a za Sarajevo, sta ima veze ako ste glavni grad ? Ovo ne finansira drzava, nego opstina Tuzla. Ko vam je kriv sto nemate dobrog gradonacelnika
edit : stara je to vijest, vec je to pusteno u rad
kako to??kako cu imat besplatan bezzicni internet...budem u tuzli, u centru tj kod pozorista! I kako da imam bezzicni internet besplatno...Imam na laptopu Wireless i hvatam sve signale koji se moraju placati kao sto su CityNet,Wispi,Elkatel itd....
ak mozes to malo pojasnit
Death_beat je napisao(la):stara je ovo vijest..
Samire, da li si ti probao kad ovaj net? kako radi?
par puta sam prolazio sonim trgom i vidim likove sa laptop-om.
@CocaCola, mozda tamo nema signala, jer je prva faza samo oko BIT centra, znaci soni trg, trg ispred stare opcine i tak.
SamiRX-8 je napisao(la):Ajd oticemo danas navecer negdje na kafu ako mi grlo bude bolje, pa bum vidil da li radi
Faya_M5 je napisao(la):@knoxville: jbg, spram velicine Tuzla ima daleko vise od Sarajeva, ipak nama ovo Panonsko, pa evo ovaj bezicni net i to...a Sarajevo s obzirom kolko je vece nema nista, jedino ove tornjeve neke, al to mene i da sam Sarajlija ne bi zanimalo, jer ja od tog nemam nista....
knoxville je napisao(la):elmir je napisao(la):sve je to ok.. prije 2-3 godine prikljucio sam bio bezicni internet i mogu reci da je sranje zivo..nebi ga vise i da je djaba..padne kisa booom nema konekcije ama bas nikako..padne snijeg moras cekati da se otopi da dodje maj i da ga mozes koristiti:lol::lol::lol: svaka cast njima neka i treba nesto ovako i ne samo u tuzli vec u svim gradovima al ett bezicno vise nikad..
to sto pricas je "nidze veze" :icon_confused:
ja ev vec 3 godine imam wireless od logosofta i u uslovima kisa/magla/snijeg uvijek imam signala..
kAcA je napisao(la):ja sam cuo da ima limit koliko mozes skinuti dnevno, a i brzina je dosta slaba samo 2mbps
jel ovo istina?
JD. je napisao(la):i u sarajevu ima odavno besplatan wireless, dzaba se prepucavate i pravite glupa poredjenja izmedju gradova