Taaky Član 10.02.2010 #91 oko 2 sedmice dolazi..eto ti dokaza..a neko je stavio i stranicu..za jos dokaza da dolazi..ja sam riskiro sam ..ako dodje doslo i jest..
oko 2 sedmice dolazi..eto ti dokaza..a neko je stavio i stranicu..za jos dokaza da dolazi..ja sam riskiro sam ..ako dodje doslo i jest..
D_cash Član 15.02.2010 #92 evo doslo..... ali dosle samo SMD PLCC2 bijele diode 15 komada a ja sam narucio jos 15 plavih istih dioda ali nema veze
evo doslo..... ali dosle samo SMD PLCC2 bijele diode 15 komada a ja sam narucio jos 15 plavih istih dioda ali nema veze
AnDel Član 15.02.2010 #93 D_cash je napisao(la): evo doslo..... ali dosle samo SMD PLCC2 bijele diode 15 komada a ja sam narucio jos 15 plavih istih dioda ali nema veze Kliknite za proširenje... pa sta si navalio odam 30:lol:ja cekam 15 znaci dobit cu 7,5 jesi platio sta postarine?
D_cash je napisao(la): evo doslo..... ali dosle samo SMD PLCC2 bijele diode 15 komada a ja sam narucio jos 15 plavih istih dioda ali nema veze Kliknite za proširenje... pa sta si navalio odam 30:lol:ja cekam 15 znaci dobit cu 7,5 jesi platio sta postarine?
Taaky Član 15.02.2010 #94 mozda si kasnije narucio ..jer moras odma uzastopno brzo narucit da ti dodje sve..pa zato.... eto jel mi sad vjerujete da frcera sve
mozda si kasnije narucio ..jer moras odma uzastopno brzo narucit da ti dodje sve..pa zato.... eto jel mi sad vjerujete da frcera sve
BMW-GTI Član 15.02.2010 #95 Narucilo se ovo, cekamo i videcemo sta ce da bude :icon_biggrin: Ako sve bude OK, i ako se procuje, ima da bankrotiraju xDDDD
Narucilo se ovo, cekamo i videcemo sta ce da bude :icon_biggrin: Ako sve bude OK, i ako se procuje, ima da bankrotiraju xDDDD
AnDel Član 15.02.2010 #96 ma vec se proculo a sta bosnje cuju da je dzaba to se narucuje makar smece bilo:lol:
Dzeniii Član 15.02.2010 #97 jedva cekam sad u subotu da vidim hocel doletit onaj postar diodama :lol:
CoL3 BHT Ovisnik 15.02.2010 #101 :lol::lol: taman otvaram reko sad ce to napisati neka nije zurba,taman bi bilo dobro da dođu oko petka da se ne zaj*ajem tokom tjedna oko toga
:lol::lol: taman otvaram reko sad ce to napisati neka nije zurba,taman bi bilo dobro da dođu oko petka da se ne zaj*ajem tokom tjedna oko toga
Taaky Član 15.02.2010 #102 pa gledaj ako si narucio u toku radnih dana ..doce oko 2 sedmice..a ako vikend..malo duze..
ArminM Član 15.02.2010 #103 ni meni jos nije doslo,doduse tek je oko sedmica prosla,ako dodje slikamo to,pa cu ubacit
Taaky Član 15.02.2010 #104 ma doce..treba oko 2 sedmice..ja sam isto narucio..ja narucio u nedelju...ima sedmica i kusur..nadam se iduci pon il uto..pa cemo vidjet ocel doc
ma doce..treba oko 2 sedmice..ja sam isto narucio..ja narucio u nedelju...ima sedmica i kusur..nadam se iduci pon il uto..pa cemo vidjet ocel doc
sandy_mo Član 15.02.2010 #105 meni bi prema mojim izracunima trealo doc krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna