Taaky Član 06.02.2010 #31 e ja msm ako si zaj*o..da ti ence ni poslat..tako je bilo dosta ljudi..nesto si zaj*o..napravi novi accaunt..
e ja msm ako si zaj*o..da ti ence ni poslat..tako je bilo dosta ljudi..nesto si zaj*o..napravi novi accaunt..
ado_d Član 06.02.2010 #32 Taaky je napisao(la): e ja msm ako si zaj*o..da ti ence ni poslat..tako je bilo dosta ljudi..nesto si zaj*o..napravi novi accaunt.. Kliknite za proširenje... ma i meni je isto pisao ali sam ja prvo bio napisao led lamp. onda sam izbacio led i moglo je. znaci probaj.
Taaky je napisao(la): e ja msm ako si zaj*o..da ti ence ni poslat..tako je bilo dosta ljudi..nesto si zaj*o..napravi novi accaunt.. Kliknite za proširenje... ma i meni je isto pisao ali sam ja prvo bio napisao led lamp. onda sam izbacio led i moglo je. znaci probaj.
Bokili Član 06.02.2010 #33 šta da napisem pod customer material number ? da bubnem neki broj ili ??? PS.evo uspio sam , ako bude biće
šta da napisem pod customer material number ? da bubnem neki broj ili ??? PS.evo uspio sam , ako bude biće
Duke_Of_Harlem Član 07.02.2010 #35 eo i ja sebi narucih 15 plavih LED od 5mm , a danas sam plave SMD narucio pa cemo vidjeti oce li stici
eo i ja sebi narucih 15 plavih LED od 5mm , a danas sam plave SMD narucio pa cemo vidjeti oce li stici
adohera Član 07.02.2010 #36 ev i ja narucio vidjet cemo sta ce biti:icon_smile: ev dobio sam mail sa karakteristikama ovih dioda sto sam narucio, jel to znaci da ce poslat?
ev i ja narucio vidjet cemo sta ce biti:icon_smile: ev dobio sam mail sa karakteristikama ovih dioda sto sam narucio, jel to znaci da ce poslat?
Dzeniii Član 07.02.2010 #39 ja nisam znao narucit pa mi je pomogao jedan momak s foruma,,fala mu puno jos ako dodju diode za 2 sedmice....:icon_smile:
ja nisam znao narucit pa mi je pomogao jedan momak s foruma,,fala mu puno jos ako dodju diode za 2 sedmice....:icon_smile:
Davor_ Član 07.02.2010 #40 Ok regao sam se sad me zanima kako da nadjem tu narudzbenicu ili sta vec!?!?!?
ado_d Član 07.02.2010 #41 Davor_ je napisao(la): Ok regao sam se sad me zanima kako da nadjem tu narudzbenicu ili sta vec!?!?!? Kliknite za proširenje... vrati se na drugu stranicu ima momak fino objasnio kako to uradit
Davor_ je napisao(la): Ok regao sam se sad me zanima kako da nadjem tu narudzbenicu ili sta vec!?!?!? Kliknite za proširenje... vrati se na drugu stranicu ima momak fino objasnio kako to uradit
Taaky Član 07.02.2010 #43 drago mi je da vam ide to..a objasnijo sam sve na prethodnoj stranici..nemoram sad 100 puta objasnjavat
drago mi je da vam ide to..a objasnijo sam sve na prethodnoj stranici..nemoram sad 100 puta objasnjavat
srdjo Član 07.02.2010 #44 narucih i ja po 15 plavih i crvenih dioda... jel se moze naruciti vise od 2 proizvoda?...recimo da i sutra narucim 2....:icon_biggrin:
narucih i ja po 15 plavih i crvenih dioda... jel se moze naruciti vise od 2 proizvoda?...recimo da i sutra narucim 2....:icon_biggrin: