dohc24v je napisao(la):Svaka čast susjed na gesti...nisam znao da si se počeo baviti elektronikom
nermin suljagic je napisao(la):dobar potez prijatelju,mislim kako kazu neki to i nenaplacuju,ali jbg i ti si tu hrkicu kupio i placas joj odrzavanje...
ja da sam blize dosao bi ti da mi izbrises gresku od airbag-a koji sam sam sebi napravio vadjenjem sjedista iz auta i uz to nekom budalastijom dam kontakt ...
ide +ača za ovo...
VR6Boki je napisao(la):Ja sam isao prosle godine u Djem trans u Sarajevu, airbag lampica na Saxu mi blinkala. Prikljucio lik, kaze mu prekid veze i pogledao par stvari koje su inace, nije to, probao nesto uraditi sa nekim premostavanjem, ne prihvata ni to, greska nece da se pobrise, cackao je 20-ak minuta, kaze dodji drugi put kad budem imao vise vremena, da se malo zakopam u zice i vidim sta je. Pitam koliko sam duzan, kaze lik nista, nisam nista ni popravio. Ja se iznenadio :icon_biggrin:
A koliko sam cuo od drugih, oni su dosta povoljni, imaju Bosch diagnostiku, koja prihvata prakticno sve aute. Et ak kome zatreba...
Ja mogu pomoci samo do 2004 godine i neki modeli 2006 i 2008kaseljxxx je napisao(la):Pa zar od toliko nas samo ja i Mrva????
AnDel je napisao(la):eto ako igdje na podrucuju srebrenika i okoline ima besplatno javite, rado bi otisao
Mrva je napisao(la):Zar to vise iko naplacuje :icon_question:
U svakom slucaju lijep potez.. ali toga ima na svakom cosku danas
Mrva je napisao(la):Uradit cu ti ja samo bi me morao sacekati par dana jer mi je laptop u hausu :icon_mad: