Pa vidite, generalno meni bi bilo najlakse da sam napravila sajam automobila gdje izlagaci uplacuju odredjeni iznos ili za sponzorstvo ili za ucesce pa time dobiju prostor, skupila nekoliko izlagaca pratecce opreme, nekoliko noviteta, hostese, DJ-a i time zavrsila svoj AutoShow koji bi i tada imao sta pokazati. To bi bila najbrza opcija, najlaksa i mozda po nekima (koji nisu Style i db zaljubljenici) najbolja varijanta.
Ali ne, ja sam od pocetka samog ostavila dovoljno veliki prostor za Style i dB, iz postovanja prema ljudima sa kojima sam unazad godina saradjivala i druzila se po trkama i slicnim manifestacijama (ko me poznaje, zna o cemu govorim). Dvoljno sam vremena provela sa ljudima koji su ulagali i ulazu u svoja auta na bilo koji nacin, tako a znam cijeniit njihov trud i da, bit ce mi velika cast da se pojave na mom eventu, da se pokazu posjetiocima i naravno osvoje dostojna priznanja i nagrade.Volim to sto radim, to vecina vas i zna i zato nikada, ma kakve evente pravila, necu izostaviti taj slobodni dio auto scene tj. auto-moto klubove.
Sto se tice gore navedenog posta, da od ove manifestacije nece biti nista, i tu imam dosta iskustva da raja svakako samo udara po tastaturi i nabacuje ove komenatre ne bi li privukli paznju. Ne mislim se pravdati, svakako ce vrijeme i sami event pokazati isto, a vec sam 3 puta navela zasto smo mjenjali datum i ne bi da se ponavljam.
A Igy, Dragone..i dalje stojim iza toga da neklim ljudima nije mjesto tu. To ne znaci da ce ih neko vracati ako predju veliki put da bi ucestvovali ili da se ovdje neko podcjenjuje, ne odnosi se na to selektovanje auta i ucesnika. Nego, ti i slicni tebi, sigurno znaju na sta mislim, jer ja sam dobila upita za ucesce minimalno 50 a toliko se automobila nikada pojavilo nije na Style niti na jednom eventu. Svi hrle sada ka BBI, a ne bi bilo recimo fer prema tebi, koji ima namjenski pripremljeno auto za Style i koji je ulozio, da bude i stoji u istom rangu sa nekim koji je se prijavio za ucesce tek da bi bio vidjen. Onda bi cijela ekipa sa energoinvestovog parkinga mogla doci i svi novopeceni vozaci koji tek zele postati dio scene. Ja na ovoj manifestaciji zelim ljude koji ce posjetiocima moci objasniti sve u vezi style-a i db-a, da se ljudi mogu informisati o svemu, da bi se diglo na neki nivo. Ybog toga mi trebaju pravi predstavnici ovih disciplina. Ne prozivam nikog ovdje, nek niko ne shvata licno, svaciji trud cijenim ali neki uslovi se moraju postaviti, inace ce svi htjeti doci pred BBI, a to ne bi imalo smisla. Za ovih 6 godina koliko pratim nasu scenu i za koliko evenata sam radila organizaciju pa na kraju krajeva i osnovala svoj klub i samostalno danas organizujem, stekla sam dovoljno iskustva da znam sta je dobro za jednu manifestaciju. Uvijek sam i uvijek cu biti na strani ucesnika i ljudi koji su pravi zaljubljenici u automobile, zbog toga ce cijeli jedan dio biti posvecen upravo vama.
Eto, toliko, nadam se da sam makar malo razjasnila iako nisam htjela uzaliti u dikusiju.